Plebiscyt

Niedawno na innym serwisie mianowicie gry online widziałem plebiscyt na najbardziej rozwijana grę lecz były tam w większości płatne tytuły.Więc pomyślałem ze szłoby przeprowadzić taki plebiscyt w tym serwisie z wyłącznie darmowymi mmorpg myślę ze rozwiązało by to wiele problemow z tematu szukam mmo bo każdy by mógł sprawdzić jaka gra jest najlepiej rozwijana.

Debile nadal się będą trafiać i trzeba się z tym pogodzić. To bo w niczym nie pomogło, wierz mi. Dzieci nadal będą spamić w dziale "Szukam MMO" ponieważ są zbyt leniwe by przeszukać istniejące już tematy.

Poza tym każdy ma swoje gusta, nie każdy lubi robić tysiące questów tylko woli grind...ech nie chce mi się rozpisywać poprostu to NIE WYPALI

Niedawno na innym serwisie mianowicie gry online widziałem plebiscyt na najbardziej rozwijana grę lecz były tam w większości płatne tytuły.Więc pomyślałem ze szłoby przeprowadzić taki plebiscyt w tym serwisie z wyłącznie darmowymi mmorpg myślę ze rozwiązało by to wiele problemow z tematu szukam mmo bo każdy by mógł sprawdzić jaka gra jest najlepiej rozwijana.