Plemiona - świat 72

Witam

Jak wiadomo Plemiona to gra przeglądarkowa, mało tego jest też apka na androida, tak czy inaczej, pomyślałem że można stworzyć plemię, temat ten piszę, by na razie zorientować się ile byłoby chętnych, po za tym prosiłbym o pisanie nazw dla plemienia, a później, zrobimy listę i głosowanie... ;P

Ps. Wiem że nie można zamieszczać reflinków, ale gdyby znalazł/eźi się chętni, nom, jeśli to nie problem, proszę o rejestrację z tego linku... ;P

http://www.plemiona.pl/9238550-131851-pl72.html?ref=player_invite_linkrl&ik=3iI6

Ja mógłbym pograć, grałem kiedyś w to 24h/dobę ;p

Co prawda świat już trochę istnieje, za dużo nie osiągniemy ale 4fun zawsze pograć można :)

jak dla mnie spoczko, może jeszcze ktoś chętny się znajdzie...

Proponuję także, aby chętni podawali swoje email`e, dzięki czemu BD mógł powysyłać wam zaproszenia, dzięki czemu, będziecie mieli wioski koło mojej, a jak wiadomo w jedności siła, jeden za wszystkich... i tak dalej... ^^

Ja mógłbym :) Ostatnim razem w plemionach dużo pkt. miałem, więc czuje, że teraz też za szybko mi się nie znudzi, przyjaciele broni XD

PS. paweleqqk324@o2.pl

sushi29@tlen.pl ;)

Paweleqqk, zaproszenie poszło, SiLuS, twój email niestety został już wykorzystany w Plemionach, w wyniku czego nie mogę cię zaprosić... ;P

Czemu chcecie grać na 72? Tam są nowe funkcje premium dzięki którym, gracz który płaci może kupować sobie surowce. Głupota. Polecam 73. Sam tam gram mam ponad 2k pkt.

Jak się nazywa plemię?

warn_ico.png
Kolejny twoj glupawy post. - Dzz'

Witam

Jak wiadomo Plemiona to gra przeglądarkowa, mało tego jest też apka na androida, tak czy inaczej, pomyślałem że można stworzyć plemię, temat ten piszę, by na razie zorientować się ile byłoby chętnych, po za tym prosiłbym o pisanie nazw dla plemienia, a później, zrobimy listę i głosowanie... ;P

Ps. Wiem że nie można zamieszczać reflinków, ale gdyby znalazł/eźi się chętni, nom, jeśli to nie problem, proszę o rejestrację z tego linku... ;P

http://www.plemiona.pl/9238550-131851-pl72.html?ref=player_invite_linkrl&ik=3iI6