Cześć, dziś zwrócę się do Was z jednym problemem. Otóż pobrałem plik .rar a w nim znajdują się trzy kolejne pliki pdf i kiedy chcę otworzyć którykolwiek z nich muszę podać hasło. I tu rodzi się pytanie, czy można to jakimś programem/sposobem ominąć?
Plik PDF zabezpieczony hasłem
Jeżeli to rar chce hasło a ty go nie znasz to nic nie poradzisz.
Istnieją programy do łamania haseł lecz czas potrzebny na złamanie go jest zbyt długi. Trzeba się pogodzić lub znaleźć kogoś z hasłem.
A tego programu próbowałeś Freeware PDF Unlocker ? albo PDF Password Remover ?.
Tak. I dokładnie tu jestes problem, bo o hasło nie prosi program odtwarzający pliki pdf tylko WinRAR ;/
Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalk
Advanced Archive Password Recovery tylko ten program mi chodzi po głowie do łamania archiwów ale nigdy tego nie robiłem ;p.
Skąd pobrałeś ten plik .rar?? Programy do łamania haseł może i działają dobrze ale trzeba sie liczyć że komp będzie hulał nawet kilka dni a i tak niema gwarancji że złamie hasło...
Cześć, dziś zwrócę się do Was z jednym problemem. Otóż pobrałem plik .rar a w nim znajdują się trzy kolejne pliki pdf i kiedy chcę otworzyć którykolwiek z nich muszę podać hasło. I tu rodzi się pytanie, czy można to jakimś programem/sposobem ominąć?