Zobaczcie sami i powiedzcie co o tym myslicie
Plotka czy prawda
Samego arta takiego nie jest trudno zrobić jeśli ma się odpowiednie umiejętności to samo z napisaniem umiejętności. Zobaczymy, jestem ciekawy skąd koleś ma takie info. Były pracownik lub ojciec jakiegoś gówniarza który to wstawił?
Sam przyznam zeby wymyslec te skile etc to trzeba sie jednak nie zdzwic. A kto wie czy jego ojciec nie pracuje u riotsow xD
Jak dla mnie fake ; P jeśli robiliby jakiegoś bohatera nowego to by dodali w oficjalnych wiadomościach o tym =)
A moze guru sie spaźnił xD (spóźnił) Ale wyglada na fake
Jakiś champion został zapowiedziany około miesiąca przed wprowadzeniem go do gry, więc może i to będzie prawda, jednakże tamten był opisany na pewnej stronie (nie pamiętam jakiej) Wygląda bardzo fajnie, jeśli to prawda to będzie super.
art jest chyba oficjalny, ta postać znajduje się na oczekiwanych-przewidywanych na LoL wiki, więc była zapowiadana/sugerowana, oprócz tego będzie jeszcze Aeon, nadchodząca w najbliższym upie pochodnia, i kto go tam wie co jeszcze.
tja wygląda nawet nawet(podobny do Udyra w pewnym sensie) następnym nowym champem będzie Brand(jakiś ogniowy dziad) ;d wg mnie fejk
Prawdopodobnie fake.
z tego co mi wiadomo to jest najbliższa znana postać która będzie już nie bawem,zbieram na nią kaskę,do zobaczenia na polu walki
I tu link do tej postaci http://leagueoflegends.pl/component/content/article/1-firstcat/293-brand-new-champion.html
brixon ta postać wychodzi w środę albo w czwartek, a my tu mówimy o postaci, która być może kiedyś zawita w grze. Riot zawsze chowa gdzieś swoje pomysły, żeby im nie "wyparowały" i być może to jest taka postać.
Powiem tak 50% na 50% bo czytałem gdzieś na jakimś forum LoLa czy Wiki że ma powstać postać Female która jest w połowie niedźwiedziem.Fakt art ten wygląda bardzo realistycznie ale dzisiejsza technika pozwala na takie rzeczy.Cóż mam mieszane uczucia.
jakoś mi się nie chce wierzyc
Up@-Zapewne wielu się nie chcę ale dużo wskazuje na to iż taka postać może powstać jednak będzie trochę zmodyfikowana.Najbardziej mnie dziwi jak by concept art wypłynął z riot games do sieci
Up@ w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe. Jak pewna gruzjanka mogła pozbawić 3 kraje internetu to wiadomo, nie ma rzeczy niemożliwych.
To nie jest ART riotsów. Uczę się DP i bardzo często biorę z nich przykład. I to na pewno nie jest pędzel Wes Keil'a.
Zobaczcie sami i powiedzcie co o tym myslicie