Pluton w Battlefield 3 PC

Czyli robimy pluton.Nazwa to będzie MMORPGPL oczywiście jeżeli guru pozwoli ;DNo ale kto będzie ''szefem''PS. Najlepiej żeby członkowie plutonu mieli B2K oczywiście nie jest to wymagane(dla nie ogarów B2K to Back To Karkand)PSS Oczywiście nazwę można zmienić

ja tez dołaczam do plutonu moge plis mam 32 lvl

Moge ja też dolaczyc do plutonu pliska

Moge ja też dolaczyc do plutonu pliska

Pewnie :D, dla każdego miejsce się znajdzie, tylko nasz wódz musi ci wysłać zaproszenie.

PS: Oj, będzie warn :P

Pewnie , dla każdego miejsce się znajdzie, tylko nasz wódz musi ci wysłać zaproszenie.PS: Oj, będzie warn

Oj Nie wódz tylko szef od marketingu plutonu ;)

A pozatym jak chcecie dojść do dajcie nicki

Witam. Jestem tu nowy. Chciałbym dołączyć do Plutonu. Nick: Stizi Ogarniam gre. Niestety narazie nie mam B2K ale niedługo powinno być. Gram Zwiadowcom(odblokowane wszystkie snajperki itp. Gram z M98B ) i Szturmowcem. Mam przegrane około 30h. Pozdrawiam.

Siemka, ja z kolei jestem nowy w BF'ie ;D. Mozecie mnie zaprosic chetnie z wami pogram, doswiadczenie jakies tam mam ale niestety tylko w seriach CoD'a a one roznia sie od bf'a.. Nick : Lilsem. Wieczorem dzisiaj bede ;)

Mógłbym też dojść? nick: jacekj245

Jak chcecie, możecie dołączyć do mojego klany, bo MMORPGPL to ok nazwa, lecz wiecie, w bf3 to chyba nie najlepsza, a poza tym przed nickiem nie zmieści się nazwa. Jak chcecie dołączyć do mojego to możemy w info klanu wpisać, że reprezentujemy stronkę. Chcecie to piszcie pod :)

Z chęcią zagram z wami

nick:MrRabbit24

Profesja:Medyk

Kolega z chęcią dołączy, prosił mnie, żebym napisał, nick: tomfry

Też jestem zainteresowany plutonem ;)

Nick : Badiv

Przegrane godziny : 211

Stopień 58 (13 gwiazdka połkownika)

Gram bardziej na DM (bo wole szybkie akcje) ,ale również gram na szturmie jak i podbojach (na podbojach głownie czołg lub inne pojazdy.Tylko naziemne)

B2K Posiadam (jaki bede posiadał dalsze dodatki)

W battlefield'a grałem we wszystkie cześći oprócz 2142.

PS.Na razie mam mały odpoczynek od Bf'a troche za dużo go było.

Chciałbym dołączyć do plutonu.

Mój nick Battelfield 3 : _Wuj_

Staż w grze : 166 godzin

Stopień : 56 (11 gwiazdka za służbę jako pułkownik)

Cześć tak jak w temacie chodzi o pluton w BF3.Szukam jakiegoś plutonu bo jakoś tak samemu głupio grać w BF3 Multi.Jestem graczem ogarniętym w temacie BF3.Najlepiej żeby pluton ogarniał grę

PS Proszę o jak najszybsze odpowiedzi.Tak szczerze to niewiem czy temat powinien być zamieszczony tutaj bo jestem nowy

(Odpowiedzi proszę żeby były na temat i nie głupie) Pozdrawiam