Pluton w Battlefield 3 PC

Cześć tak jak w temacie chodzi o pluton w BF3.Szukam jakiegoś plutonu bo jakoś tak samemu głupio grać w BF3 Multi.Jestem graczem ogarniętym w temacie BF3.Najlepiej żeby pluton ogarniał grę

PS Proszę o jak najszybsze odpowiedzi.Tak szczerze to niewiem czy temat powinien być zamieszczony tutaj bo jestem nowy

(Odpowiedzi proszę żeby były na temat i nie głupie) Pozdrawiam

Z chęcią bym pograł z tobą ale ostatnio DICE/EA/PB coś zepsuli i nie da się wejść na żaden serwer. Ignorują narzekania graczy od 3 dni, a jedyną odpowiedzią od nich w tej sprawie jest "pracujemy nad tym".

po co ci pluton? to nic nie daje a ESL mozna grac bez tego albo nawet glupie PCW

Po pierwsze:Ja mogę wchodzić na serwery.

Po Drugie;Ja niechce grać ESL ani PCW

Dokładnie, ja też mam problem z PB. Niech to naprawiają. A może zrobimy pluton MMORPGORGPL? Tylko, żeby było w nim przynajmniej 20 osób, które będą grały.

Podoba mi się ten pomysł ale kto by był szefem ???

Ja gram i nie mam problemu z zalogowaniem się do gry, więc może winny są Wasze komputery? ;)

Ja gram i nie mam problemu z zalogowaniem się do gry, więc może winny są Wasze komputery?

No właśnie ja też mogę grać więc niewiem o co im chodzi

Już działa. Zrobili poprawkę do PB.

Czyli robimy pluton.

Nazwa to będzie MMORPGPL oczywiście jeżeli guru pozwoli ;D

No ale kto będzie ''szefem''

PS. Najlepiej żeby członkowie plutonu mieli B2K oczywiście nie jest to wymagane(dla nie ogarów B2K to Back To Karkand)

PSS Oczywiście nazwę można zmienić

Ja się dopisuje do ew. plutonu - nick PiteroS678

B2K prawdopodobnie kupie jutro.

Czyli wszyscy chętni wysyłają wiadomość na pw ok

Aha mój nick na BF3 to DDassasin

Ja rowniez sie pisze :) - iCracked2k

GG: 3627284 Skype: volvice2k

Czekam z niecierpliwoscia !

Dołączam się. Nick tymczasowy to Kristalek.

700 post ^^

Ja tak samo, już graliśmy razem z iCracked2k Więc zapraszamy do gry : ) Mój nick: Persenes

Czyli tak chętnym wysłałem zaproszenie na BF3 teraz tylko akceptujecie

Też jestem chętny do Plutonu :D

Nick: Robberious

Godzin przegranych: 105+

Ogarniam grę, lecz nie mam B2K ;(

Gram przedewszystkim na Podboju i tylko Technikiem, najczęściej jeżdżę pojazdami, mam w małym palcu wszystkie pojazdy lądowe, z heli dopiero się uczę, a jeta nie ogarniam wcale :D

Jakiś TS lub MUMBLE i wpadamy na Conquesta. Będzie pogrom.

Zapraszam wszystkich szukających plutonu na http://www.elite-battlefield.enjin.com/. Posiadam 7 serwerów oraz mumble i ts3. Gracze są w różnych wiekach. Od 16 lat do 30 kilku.

Zawiadamiam, że zakupiłem B2K! :D Podajcie proszę jakieś polskie serwery z tego DLC, bo na niemieckich mam straszne lagi ;(