@FrezZeR
Głupota... Jestem graczem z pokolenia tych, którzy grali w Pokemony Red i również uważam, że ta gra jest szpetna, a podwinięcie sprite'ów postaci z GBA tego nie zmieni, wystarczy porównać sobie postać do jej otoczenia...
@Topic
Jakim prawem nazywasz grę "PokeMMO", skoro to zupełnie inna gra? pokemmo.eu - Jedyne i prawdziwe "PokeMMO", żaden amatorski szajs nie osiągnie tyle co ta gra. Z resztą z tego co czytam, to sami twórcy nazwali grę "PMMO", a nie "PokeMMO", to robi dużą różnicę w tym przypadku...
Z góry odradzam wszystkim zaczynanie rozgrywki w te przeglądarkowe badziewia mające na celu wyciągnąć jak najwięcej kasy od graczy i pograć sobie właśnie w PokeMMO, w którym zawartość item shop'u to kostiumy dla trenera.
@Down
Apeluję, żeby liczył się też dla Ciebie Twój język "kontent". #epickiespolszczenia
Mam prawo do wyrażania swojej opinii tak samo jak ktokolwiek, a Twój płacz nic nie da. "PokeMMO - pierwsza w pełni dynamiczna gra Pokemon przez przeglądarkę." - Już sam początek sprawił, że chce mi się śmiać. Po pierwsze "przez przeglądarke" i "w pełni dynamiczna" same się dyskwalifikują. Po drugie "Pierwsza [...]" - fakt, przed nią były tylko dziesiątki takich samych, proszę Cię. Niektórych projektów po prostu nie warto bronić, żeby to było chociaż jakieś nowe, oryginalne uniwersum przez przeglądarkę. Nie kolejny pseudo poke-crap.w
Jako fan gier z serii Pokemon od 13 lat, płaczę za każdym razem kiedy widzę kolejne "gry" tego typu, zamiast doczekać się jednej, dobrej. (Póki co udało się mnie przekonać właśnie PokeMMO, które jest po prostu połaczeniem Pokemon Fire Red, Crystal, Emerald i Heart Gold w wersji online).