Kiedyś... No, niedawno się nudziłem, a nie wiedziałem gdzie to ustawić, to daję tutaj.
Kiedyś podczas błąkania się po forach trafiłem na Wirtualną Rzeczpospolitą(było dużo innych takich państw - VRP, i inne). Uczestniczyłem w tej "grze"(na forum się pisze)i spodobało mi się to.
Ponieważ tamto "państwo"już dawno upadło, postanowiłem użyć pomysłu i stworzyć podobny kraj.
Ponieważ dużo nazw for było zajętych, stworzyłem "PNS" - Państwo Naszych Snów(ciekawa nazwa^^)
Na czym polega ta "gra"?
Takie forum robi za wirtualne państwo - można w nim zostać prezydentem, wstąpić do wojska, być księdzem(), sędzią, słowem życie:D.
Moja "gra"dopiero się rozwija, ale jest miłym wypełnieniem czasu wolnego w wakacje. Plusy są takie, że gra często może wciągać(jeśli dużo ludzi bierze w tej grze udział), jest prosta i ciekawa. Minusy to słaba grafika(albo raczej:jej brak:D)i to, że nie każdemu może przypaść do gustu(tzn to nie jest minus jako taki tylko że po prostu nie każdemu się spodoba).
Wiem, jest to pewnego typu reklama, ale o to mi chodziło^^. Jeśli złamałem jakieś forumowe prawo, można ten temat zlikwidować.
Obecnie na forum jestem jedyną zarejestrowaną osobą, ale mam nadzieję, że dzięki Wam forum się rozrośnie.
Zapraszam serdecznie! Miłej zabawy
Drucky, mistrz gry
http://pns.mojeforum.net/index.php
[ Dodano: 2008-06-19, 22:14 ]
Forum jest w fazie przygotowawczej, tzn działa, ale jeszcze wiele może się zmienić/dopiszę, itp. Po prostu niedawno założone i dalej edytowane, jednakże serdecznie zapraszam.