Mała ankieta. Chcę tylko sprawdzić to co napisane w temacie. Ponieważ z kumplem mamy różne zdanie na temat zakładania konta na forach.
@Edit: Zmiany dodane, jeśli ktoś wybiera inne to prosiłbym o napisanie powodu.
Mała ankieta. Chcę tylko sprawdzić to co napisane w temacie. Ponieważ z kumplem mamy różne zdanie na temat zakładania konta na forach.
moim zdaniem za mało opcji ;p
Jakie dodać ? ;]
Założyłem konto - dla możliwości dodawania postów. Są też ludzie, którzy ~uwaga~ robią/pomagają robić fora aby modować(wtf) - są to osoby, które nie umieją się "wybić" albo forum, które aktualnie przeglądali im się znudziło.
Jest to mój 1-szy post(hp ale post to post) więc witam forumowiczów(tak przy okazji)
@pokagać? popraw pl0x
Żeby robić xxx kont i wkurzać adnimów.
Żeby zaniżać poziomforów
Aby pokagać innym ludziom/ą
By dzielić się swoją wiedzą.
Ja na forum siedze dlatego, że lubie się chwalić swoim zdaniem i sam czasem potrzebuje pomocy.
Dodaj opcje:
-Jestem fanem MMO
-Aby pomagać innym
-Inne
Ludzie zakładają nowe konta po to aby:
- Napisać swojego ref. linka,
- Pochwalić się osiągnięciami,
- Założyć gildie,
- Interesuje go świat MMO.
Ja założyłem tu konto dla rozwoju samego siebie i pomocy innym.
Ja założyłem konto bo... Hmm. Właściwie to po co ja je założyłem?
Większość zakłada konto, żeby złożyć podanie o redaktora. Normalnie sami altruiści, którzy aż palą się do pisania artykułów
Czy Wy ludzie już do końca nie myślicie? Po co zakłada się konto na forum... To aż takie trudne?