Po co zakłada się konto na forum

Mała ankieta. Chcę tylko sprawdzić to co napisane w temacie. Ponieważ z kumplem mamy różne zdanie na temat zakładania konta na forach.

@Edit: Zmiany dodane, jeśli ktoś wybiera inne to prosiłbym o napisanie powodu. ;)

moim zdaniem za mało opcji ;p

Jakie dodać ? ;]

Założyłem konto - dla możliwości dodawania postów. Są też ludzie, którzy ~uwaga~ robią/pomagają robić fora aby modować(wtf) - są to osoby, które nie umieją się "wybić" albo forum, które aktualnie przeglądali im się znudziło.

Jest to mój 1-szy post(hp ale post to post) więc witam forumowiczów(tak przy okazji)

@pokagać? popraw pl0x

Żeby robić xxx kont i wkurzać adnimów.

Żeby zaniżać poziomforów

Aby pokagać innym ludziom/ą

By dzielić się swoją wiedzą.

Ja na forum siedze dlatego, że lubie się chwalić swoim zdaniem i sam czasem potrzebuje pomocy.

Dodaj opcje:

-Jestem fanem MMO

-Aby pomagać innym

-Inne :D

Ludzie zakładają nowe konta po to aby:

- Napisać swojego ref. linka,

- Pochwalić się osiągnięciami,

- Założyć gildie,

- Interesuje go świat MMO.

Ja założyłem tu konto dla rozwoju samego siebie i pomocy innym.

Ja założyłem konto bo... Hmm. Właściwie to po co ja je założyłem?

Większość zakłada konto, żeby złożyć podanie o redaktora. Normalnie sami altruiści, którzy aż palą się do pisania artykułów :rolleyes:

Czy Wy ludzie już do końca nie myślicie? Po co zakłada się konto na forum... To aż takie trudne?

Mała ankieta. Chcę tylko sprawdzić to co napisane w temacie. Ponieważ z kumplem mamy różne zdanie na temat zakładania konta na forach.

@Edit: Zmiany dodane, jeśli ktoś wybiera inne to prosiłbym o napisanie powodu. ;)