Po ilu dniach nie aktywności konta w grze, konto dostanie bana?

Witam serdecznie, nie dawno zacząłem grać w LoL. W niedzielę planuję wyjechać na 3-4 dni i tutaj jest moje pytanie czy jest możliwość, zablokowania mojego konta ?, przez ten okres w którym nie będę aktywny w grze. Dostałem taką informację od użytkowników na czacie w grze i wolę się upewnić.

Nie wiem czy mówisz serio czy robisz sobie jaja, bo jeśli na prawdę uwierzyłeś w tą informację od użytkowników na czacie to łatwo strasznie Ci jest kit wcisnąć :P myślenie nie boli... A tak poza tym to nie ma banów za jakkolwiek długą nieobecność w grze...

Nie na banów, ale jest chyba utrata nazwy "przywoływacza", ale to są terminy pokroju 1-2 miesiące offline. Po tym czasie nazwa zostaje zwolniona i masz do wyboru nową. :)

Nawet kont nie usuwają. Mój znajomy ponad rok już nie gra, a jego konto dalej istnieje z historią gier itp.

Co do tego, że nowych garczy łatwo wrobić. Znam kogoś kto uwierzył w to, że skiny dają bonusy dla postaci.

To byłaby katastrofa jakby bonusy dawały, bo riot by stworzył skórki po 10 000rp ;o :D ja w sumie nie pamiętam już moich początków, ale przecież usuwanie kont po 3-4 dniach nieobecności jest na prawdę nielogiczne, kto by chciał grać w taką grę, która go ogranicza , same no lify chyba

Nie ma zadnego usuwania kont,blokowania czy utraty nazwy ;p Sam bylem nieaktywny ponad pol roku i wszystko zostalo bez jakiejkolwiek roznicy ;p

bo ktoś tam napisał, że dostał bana i takie tam pierdoły dobra dostałem odp. temat można zamknąć :)

Bana złapać można za flejm, umyślne feedowanie i opuszczanie rozgrywki.

Hahaha, jak długo nie grasz to jeszcze cie nagroda spotyka.

Bodajże po roku nieaktywności dostajesz meila od Riotu z prośbą o powrót do gry i Pantheona ze skinem

Witam serdecznie, nie dawno zacząłem grać w LoL. W niedzielę planuję wyjechać na 3-4 dni i tutaj jest moje pytanie czy jest możliwość, zablokowania mojego konta ?, przez ten okres w którym nie będę aktywny w grze. Dostałem taką informację od użytkowników na czacie w grze i wolę się upewnić.