Pobieranie TESO w częściach

Hej,

Od dwóch dni próbuje pobrać TESO z marnym skutkiem. Nie jesteś wstanie pobrać go za jednym zamachem bez resetowania kompa bo mi zwiesza go przez zbugowany "system i skompresowana pamięć" (problem ten opisałam w innym temacie). Zwykle stan krytyczny jest gdzieś w okolicach 70%, muszę wtedy spauzować, zresetować kompa i...

I wtedy właśnie launcher wysypuje się za każdym razem, każe repairować i gdy to robię - grę zaczyna mi pobierać od nowa. I tak w kółko. Serio ten launcher nie potrafi zapamiętać co jest już pobrane a co nie? Z WoWem miałam podobną przypadłość, ale po resecie kompa pamiętał w którym miejscu skończył i tym samym po kawałku dawałam radę go ściągnąć w całości. Niestety z TESO mi nie idzie :/

Jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? Dopóki jaśnie Microsoft nie sfixuje buga z felernym procesem (a z tego co widzę nie zanosi się aby mieli to poprawić w tym roku) nie jestem wstanie ściągnąć tych 80 GB w jednym kawałku.

Zakup płytki, albo moze po resecie kompa odpal launcher z administratorem.

Zakup plytki odradzam bo update zajmie pewnie drugie tyle co instalka. Launcher zapisuje postęp pobierania.

No mi właśnie coś nie chce zapisywać tego postępu. Niby wczoraj miałam pobrane 70%, dzisiaj pobrałam do 100%, klikam play i co? Crash klienta. I tak za każdym razem. Uznałam, że pewnie właśnie przez to częściowe pobieranie coś się tam ten teges to odpaliłam repair i ten leci od nowa, a 40 GB plików jak pasło się na kompie tak się pasie nadal... Serio nie wiem co z tym zrobić.

Launcher zapisywał pobieranie, sam pobierałem po kawałeczku. Poszukaj na torrentach, często ludzie udostępniają MMO ze względu na szybsze pobieranie i właśnie takie okazje jak crashe

Hasira nigdy, ale to przenigdy nie robi się Repaira launchera, bo to kasuje postęp. Jak launcher crashuje to spróbuj go odpalić kilka razy i wreszcie zaskoczy, on jest dość kapryśny dlatego parę razy go trzeba resetować, ale nie robić repair testowane wielokrotnie i śmiga. Mam nadzieję, że u Ciebie też podziała.

Witam, mam instalke ESO https://1drv.ms/f/s!AlYJKq-Yz30MiaULCI8pb22CVoyTMQ

Już komuś tu dawałem :)

50GB do pobrania :P

Pobierz, stwórz folder Zenimax Online jaki Ci nie ściągnie w nim i wrzuć te pliki do C:\Pliki Programów(x86)\Zenimax Online\ tu wrzuć ściągnięte pliki

W środku jest launcher wiec po prostu ctrl+c ctrl+v na pulpit i masz sciagnieta wersje :) Pliki w dokumentach powinien sam utworzyc/ściągnąć. Dałem Ci jedynie pliki gry a nie user.

PS launcher ESO jest tak kapryśny ze po zakończonej przerwie technicznej dalej pokazuje ze serwery off - taki żarcik :)

@up mala poprawka, nie kopiuj na pulpit tylko machnij skrót

Dzięki wielkie, w bólach i męczarniach wreszcie udało mi się pobrać TESO i już nawet pykam. Faktycznie kilka razy launcher trzeba było resetować bo raz pokazywał 0%, raz 20%, a w pewnym momencie nawet 70%... Tak czy siak o dziwo działa :P

Ale temat z plikiem do pobrania pewnie przyda się potomnym ;)

Pokazywał tak, ponieważ launcher najpierw pobiera kawałek i od razu go wrzuca przez co nagle masz skoki w progresie. Co do samej gry, gdybyś szukała community to zapraszam do Ebonhearth, mój nick @Narivalth ;)

A ja polecam AD. @Radinyn

Hej,

Od dwóch dni próbuje pobrać TESO z marnym skutkiem. Nie jesteś wstanie pobrać go za jednym zamachem bez resetowania kompa bo mi zwiesza go przez zbugowany "system i skompresowana pamięć" (problem ten opisałam w innym temacie). Zwykle stan krytyczny jest gdzieś w okolicach 70%, muszę wtedy spauzować, zresetować kompa i...

I wtedy właśnie launcher wysypuje się za każdym razem, każe repairować i gdy to robię - grę zaczyna mi pobierać od nowa. I tak w kółko. Serio ten launcher nie potrafi zapamiętać co jest już pobrane a co nie? Z WoWem miałam podobną przypadłość, ale po resecie kompa pamiętał w którym miejscu skończył i tym samym po kawałku dawałam radę go ściągnąć w całości. Niestety z TESO mi nie idzie :/

Jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? Dopóki jaśnie Microsoft nie sfixuje buga z felernym procesem (a z tego co widzę nie zanosi się aby mieli to poprawić w tym roku) nie jestem wstanie ściągnąć tych 80 GB w jednym kawałku.