Pobór pakietów danych/h i walka

Wie ktoś może ile gra zużywa transferu na godzinę? Pytam bo mam internet z limitem i chciałbym wiedzieć czy będę mógł swobodnie pograć.

Druga sprawą która mnie interesuje jest to jak wygląda system walki a konkretnie czy wygląda on tak ja w Skyrim (słyszałem że jest bardziej podobny do tego z starszych gier)

tzn. prawy blok lewy klik lewy klik lewy klik lewy klik...(jeśli chodzi o bronie 1 lub 2 ręczne).I jak wygląda sprawa z "czarowaniem" ,będe mógł bez przerwy rzucać fireball'e czy od czasu do czasu?

Może to trochę dziwne pytanie ale pytam bo rozwalanie przeciwników w Skyrimie nie dawało mi większej przyjemności, no może tylko wtedy jak jeździłem konno i atakowałem z łuku giganty.

LPM atak, PPM obrona + pare skilli na pasku. Jak weźmiesz destro staff to będziesz mógł spamować firebolla jako LPM.

gram na aero2 w to w pracy. Przez 10h grania okolo 200mb

Jak na razie to bardzo dobrze, czekam jeszcze na doprecyzowanie informacji o transferze.

Zainsatluj sobie comodo firewala , wl gre , pokastuj pare skili , a ten firewal pokaze ci idealnie ile "lacza" zabiera ESO .

Koleś pomyśl jak bym miał dostęp do gry to bym tego tematu nie zakładał...

Może jakaś dobra duszyczka użyje NetWorxa lub jakiegokolwiek programu do pomiaru i zechce mi odpowiedzieć..

Gry pobierają najmniej ze wszystkich rzeczy co ma związane z internetem, meczyk w lola naprzykład to około 11 mb, w teso po 5-6h grania starczy ci ten limit przez miesiąc (zależy też jaki transfer posiadasz)

Mam 10gb transferu.

Oczekuje konkretnej odpowiedzi!

Dla przykładu u mnie Gloria Victis bierze 100mb/h co oznacze że zużyje miesięczny transfer w 100h na samą grę, i to ją właśnie skreśla ;/.

Bo GV to crap akurat, pakieto żerne a nic nie oferuje, mówię ci zagraj sobie w ELDER przetestuj grę przez godzinę i zobacz ile pakietu ci weźmie.

Objaśnij mi jakże to mam zrobić nie kupując gry/błagając o dostęp do konta?

Sprawdź na innej grze MMO, każda na tej samej zasadzie dziala

Sprawdź na innej grze MMO, każda na tej samej zasadzie dziala

Bezedura, ale ty masz logikę pomagania innym. Wcześniej stwierdziłeś, że GV jest pakietożerna a teraz piszesz, że każda gra zabierze tyle samo danych. Może lepiej nie pisać nic, niż zalewać forum nic nie wnoszącymi wypowiedziami?

Objaśnij mi jakże to mam zrobić nie kupując gry/błagając o dostęp do konta?

Zrobiłbym Ci pomiar, lecz obecnie czekam na 17 marca bo nie chcę wykupować abonamentu już. A stary się już skończył także, niestety nie.

Jednak obawiam się, że 10 GB w skali miesiąca na długo Ci nie wystarczy.... Kiedyś jak w robocie miałem czas na granie a internet mobilny to robiłem takie testy, Nie wyszło to dobrze.

"Zrobiłbym Ci pomiar, lecz obecnie czekam na 17 marca bo nie chcę wykupować abonamentu już. A stary się już skończył także, niestety nie.

Jednak obawiam się, że 10 GB w skali miesiąca na długo Ci nie wystarczy.... Kiedyś jak w robocie miałem czas na granie a internet mobilny to robiłem takie testy, Nie wyszło to dobrze."

Widzę, że twoja logika też nie pomaga, krytykujesz kogoś a sam twój post nic nie wnosi oprócz tego, że coś ci się przydarzyło, może czas usunąc konto?

A tak Rocet zrób tak jak pisałem, najszybciej i najłatwiej tak się dowiesz.

Bezedura

Ja oczekuje właśnie tego co napisał Baal.

"Aczkolwiek ludzie tutaj pisza, ze kontakuja sie do suppa o specjalny kodzik, ktorym aktywuja gre pomijajac te dwie opcje. Moze to ma zwiazek z przejsciem gry na B2P (raczej na pewno). Mozesz sprobowac, powodzenia.""

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/70723-teso-aktywacja-przeczytaj-zanim-zrobisz-temat/

Baal pomogło by ci to , czy działa tylko przy aktywacji konta?

@O takie coś mi właśnie chodziło (Dziękuje za pomoc użytkownikowi Iskarjota:

19199338329967122810.jpg

Wie ktoś może ile gra zużywa transferu na godzinę? Pytam bo mam internet z limitem i chciałbym wiedzieć czy będę mógł swobodnie pograć.

Druga sprawą która mnie interesuje jest to jak wygląda system walki a konkretnie czy wygląda on tak ja w Skyrim (słyszałem że jest bardziej podobny do tego z starszych gier)

tzn. prawy blok lewy klik lewy klik lewy klik lewy klik...(jeśli chodzi o bronie 1 lub 2 ręczne).I jak wygląda sprawa z "czarowaniem" ,będe mógł bez przerwy rzucać fireball'e czy od czasu do czasu?

Może to trochę dziwne pytanie ale pytam bo rozwalanie przeciwników w Skyrimie nie dawało mi większej przyjemności, no może tylko wtedy jak jeździłem konno i atakowałem z łuku giganty.