Siemka,wiecie może jak pobrać grę flesh na komputer.
Dokładnie chodzi mi o Bleach and naruto 1.9
Może mam problemy ze wzrokiem, ale @up to chyba jest mod do warcrafta 3 xD.
Musisz pobrać program Flash Movie Player dzięki niemu będziesz w stanie odtwarzać gry teraz ciut trudniejsza sprawa . Musisz wejść na stronę z grą ,którą chcesz pobrać , jeżeli masz firefoxa to będzie prościej - Klikasz prawym przyciskiem na stronę ( np. tło za grą ) i klikasz "wyświetl informacje o stronie " , potem "media" i szukasz pliku z rozszerzeniem "Osadzony" . Klikasz zapisz jako i zapisujesz na pulpicie . Pod koniec postu opiszę jak odpalić grę
Jeżeli masz google chrome robisz to samo na początku tylko że zamiast klikać prawym i potem " wyświetl info o stronie " musisz kliknąć "wyświetl źródło strony" . Niech cię język programowania stron nie zniechęci , po prostu trzeba wiedzieć gdzie szukać Kombinacją klawiszy CTRL + F otwierasz polę szybkiego wyszukiwania ono pozwoli ci na prostsze znalezienie odpowiedniego pliku . (UWAGA TERAZ NIE JESTEM PEWIEN TEGO CO PISZĘ PONIEWAŻ U MNIE TO NIE DZIAŁA POMIMO ŻE WSZĘDZIE TAK RADZĄ ).......Teraz do nowo otwartego okienka wpisz frazę ".swf" i wyszukaj link który musisz zapisać na swoim komputerze .
Teraz otwórz wcześniej pobrany program kliknij "Plik. potem "otwórz" i wybierz daną grę . Naciśnij zakładkę "odtwarzaj" i zaznacz pole "Game Mode"
Miłej gry .
Nie działa ^^,jest tylko okno menu potem wyboru postac a walka i reszta nie działa,dalej jakieś propozycje ?
Jaką masz przeglądarkę i czy jesteś pewien że pobrałeś wszystko co trzeba ?
Na firefoxie to zrobilem i byl tylko 1 plik obsadzony wiecej nie było