Pochwal do jakich gier udało Ci się dostać :)

Pochwal sie do jakich gier do closed beta udało ci sie dostać to ja zaczne:

-Auto club revolutions

-RaiderZ -to tak nie dokonca bo mi kolega konto cale oddal i powiedzial ze jak ja dostane to zebym mu zwrócił a tak wgl w to nie gram :D bo mi sie nie chce xD

-smite ktore własnie dostałem łem klucz i zainspirowało mnie do napisania tego teamtu :)

RaiderZ

Smite

Wszystkie od PWE (za wyjątkiem FW)

RaiderZ EU i osobno od PWE

Smite

ArcheAge KR

Dragona Online PH

Argo Online od AP

L.A.W. od AP

Loong Online

Kilka tytułów od Wanmei [chińskie PWE]

DOTA2

Aion EU

TERA EU

Allods EU i osobno PL

SevenCore od gP

The Secret World

Ogólnie nie narzekam, w ok 90% dostaję się do CBT tam gdzie składam "chęć uczestnictwa". :)

Teraz czekam na Lime Odyssey (aeria), DK Online (aeria) oraz Neverwinter (pwe)

Do wszytkich ktore mnie interesowaly , a bylo tego za duzo zeby wypisywac . Tak btw beznadziejny topic , napialem pierwsze zdanie tylko po to zeby nie bylo ze offtop. W 90 % przypadkow dostanie sie do bet jest tak banalne ze ...

@up

Topic raczej po to, żeby się dowartościować i być koksem, bo byłem na każdej becie gry, którą lubię albo sierotką Marysią, bo nikt mnie nie kocha i nie chce mi dać dostępu.

A żeby nie odstawać i jak już wszyscy błyszczą, to może i dostanie się do bet jest banalne. Pewnie dlatego dostęp do takiej bety zazwyczaj dostaje jak już się kończy.

Pochwal sie do jakich gier do closed beta udało ci sie dostać to ja zaczne:

-Auto club revolutions

-RaiderZ -to tak nie dokonca bo mi kolega konto cale oddal i powiedzial ze jak ja dostane to zebym mu zwrócił a tak wgl w to nie gram :D bo mi sie nie chce xD

-smite ktore własnie dostałem łem klucz i zainspirowało mnie do napisania tego teamtu :)