Pochwal się dywizją

Jak ja widzę w teamie junglera ze statami 1/8/1 to mi się płakać chce -_-' Na ch*** za przeproszeniem, najczęściej, zesrać się chce żeby iść w jungle, a potem nie dość, że nie ma kasy bo nie farmi, to jeszcze feeduje wszystkie linie, którym bez niego idzie dobrze. Nawet jak kijowo idzie unikam hejtu bo to i tak nic nie da ale niech Riot nie uwłacza mojej osobie tym, że dzieciakowi życzącemu raka, da blokadę na chat. Gra rankingowa wymaga jakiegoś poziomu, nie tylko skilla ale jakiejś kultury. Skoro taki gracz reprezentuje sobą społeczne gówno to powinien mieć BLOKADĘ i to nie na 3 dni tylko na miesiąc pierwsza, druga na pół roku, trzecia perma o ile ktoś byłby taki uparty. Riotowskie kary są śmieszne tak samo jak "nagrody" za dobre zachowanie. Wściekły dzieciak jak dostanie bana na czat, to będzie okazywał swoją wściekłość biciem w klawiaturę ( to akurat mi zwisa ) i feedowaniem, co wiele wiele razy miałem okazję odczuć. Koleś nie pisał, być może z powodu bana, ale biegał i ginął sobie 4fun. Kara za takie zachowanie powinna boleć na samą myśl, a nagrody za sportowe zachowanie przynosić satysfakcję i dawać poczucie w stylu "o ten gość widać jest spoko, miło się będzie grało bez względu na wynik". Nie wiem jak Wy ale ja nie odczuwam sportowej rywalizacji i radości z gry kiedy mam przedszkole w drużynie obrzucające się błotem zamiast skupić na grze i to nie normalnej, towarzyskiej tylko RANKINGOWEJ, gdzie chyba zależy graczom na sportowej rywalizacji o coś i reprezentowanie siebie jak i wykorzystanie nabytych umiejętności. No ...chyba że z moim postrzeganiem gier rankingowych jest coś nie tak.Gram od sezonu 1 jednak rankingowe gry zacząłem grać w połowie sezonu 3.

Grasz od sezonu 1? Gratulacje!

Takiego weterana nigdy nie widziałem.

Pozdro :)

A ja ostatnio poleciałem z dewizjami w 6dni z silvera 5 do silvera 1 właśnie wygrałem, no to ciśniemy do golda ;]

Ila razy tak miałem, że grałem 3vs3 w lola ja jestem w goldzie, kumpel też a trzeci w brąz 1. I wygraliśmy 5 razy pod rząd i chyba 2 albo 3 rundy trafialiśmy na ludzi, którzy mieli diament albo platynę i grali tak, że aż się płakać chciało.Takie gadanie, że jak się nie umiesz wybić, bo nie potrafisz grać jest totalnie bez sensu. Dla przykładu grasz sobie rundę na topie, wygrywasz, farmisz, masz fragi. Mid jest totalnym debilem i ciągle ginie, bo nie potrafi defować katariną na zeda (ciągły płacz jaki to zed jest mocny i że go mają usunąć). Jungler gankuje na mida robi faila, wyzywa go katarina, jungler foch farmi całą grę. Bot pada bo też nie potrafi grać a jungler nie chce przyjść z pomocą. FAKTYCZNIE PO PROSTU NIE UMIEM GRAĆ.@Edit Pewnie zaraz jakiś inteligent mi napisze, że to moja wina bo mogłem przecież pomagać innym liniom i bawić się w supporta, tym czasem tracąc mojego topa.

3v3 to najwiekszy noskill jaki moze byc, tam nie liczy sie nic tylko early game i picki.

Jestes jak typowy polaczek, ktory narzeka tylko na team jak wspomnialem w poprzednim poscie. Jestes w goldzie = nalezysz do golda.

Mecz LoL'a to wiecej niz wygrywanie lane, musisz wiedziec co robic po laning phase nawet jesli wygrales lane.

Chyba, ze chcesz mi wmowic, ze za kazdym razem kiedy boostowalem jakies konto do dia to bylo czyste szczescie i za kazdym razem kiedy ludzie z challengera smurfuja to tez wygrywaja na farcie.

Mimo, ze czasem faktycznie zdarzaja sie ludziom chujowe gry, przez ktore mozna przegrac, lub trolle / afki etc to sa to tylko pojedyncze gry i jesli faktycznie nie mozesz sie wybic z danej dywizji to jest to tylko i wylacznie twoja wina.

Jesli nie potrafisz tego zrozumiec to jestes po prostu idiota.

Nie kazdy moze byc w dia (top 1% graczy), moze po prostu gold to twoj limit.

Dla przypomnienia jaki jestes beznadziejny w ta gre, pani bez rak (gra nogami) jest w gold 2/3.

http://www.twitch.tv/fedporo

Pozdrawiam

A takie tam na euw http://scr.hu/2ndw/yukrq

Dla przypomnienia jaki jestes beznadziejny w ta gre, pani bez rak (gra nogami) jest w gold 2/3.

A co mnie to obchodzi, że ktoś gra bez rąk, podnieca cię to panie za***isty? Twierdzenie, że możesz wygrać grę samemu jest śmiechu warte. To nie cs:go, w którym w każdej rundzie każdy ma prawie identyczne szanse, wystarczy, że ktoś coś spierdzieli kilka razy i przeciwnik zabija na kilka uderzeń.

@@ Zanim mi jakiś super mod wklei warna za za***isty to niech przeczyta - http://www.rjp.pan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=352:za***isty&catid=44:porady-jzykowe&Itemid=58

A co mnie to obchodzi, że ktoś gra bez rąk, podnieca cię to panie za***isty? Twierdzenie, że możesz wygrać grę samemu jest śmiechu warte. To nie cs:go, w którym w każdej rundzie każdy ma prawie identyczne szanse, wystarczy, że ktoś coś spierdzieli kilka razy i przeciwnik zabija na kilka uderzeń.@@ Zanim mi jakiś super mod wklei warna za za***isty to niech przeczyta - http://www.rjp.pan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=352:za***isty&catid=44:porady-jzykowe&Itemid=58

7/10 troll, wkrecilem sie (Chyba, ze faktycznie jestes takim kretynem).

3 raz spadam do srebra II, nie umiem grać, nie umiem grać za 5, gram junglą. Wieczorami płaczę w łóżku i chcę sprzedać konto i uwolnić się od tej gry ale nie mogę bo chcę wbić do golda QQ

@UP hahaha u made my day!

Ja, kiedyś platyna, teraz, unranked i zdecydowanie gra się dużo ciekawiej, bo, moim zdaniem, rozgrywka powinna być przyjemnością, a na rankedach wszyscy spinają, bez sensu...

W cztery dni od Srebra II do Złota. 53fb34b2a05c2.png

Miss Fortune ♥ 53fb361608de7.png

w 1,5tygodnia Srebro 5- Gold 5 i jak na razie 88lp ;) No to chociaż skin na koniec będzie ^^

Update! W styczniu pisałem o Silverze II, a obecnie doszedłem już do Diamentu V :)

@2xup

Już od golda się skina dostaje ?

Zacząłem S2 teraz S3 jak będzie Gold to będzie dobrze.

3 raz spadam do srebra II, nie umiem grać, nie umiem grać za 5, gram junglą. Wieczorami płaczę w łóżku i chcę sprzedać konto i uwolnić się od tej gry ale nie mogę bo chcę wbić do golda QQ

Dobrze się czujesz?

*uwaga*

Temat dla niedowartościowanych ludzi lubiących pochwalić się wynikami w grach.

*koniec uwagi*

Witam. Jak wszyscy wiemy, zakończył się trzeci sezon w LoLu. W tym temacie możecie pochwalić się swoimi osiągnięciami, przeżyciami, wyrazić swoją opinię, pożalić się itp., itd. Może zacznę - w tym sezonie udało mi się "wymęczyć" diament (po kilku, jak nie kilkunastu przegranych seriach) oraz wbić (w ostatni dzień) platynę na trójkach (żeby kolega dostał ramkę i skina xD). Ogólnie jestem zadowolony z progresu, poznałem kilku ciekawych ludzi i całkiem przyzwoicie się bawiłem noł-lajfiąc całymi dniami w LoLka.

http://www.lolking.net/summoner/eune/22093146