Jak ja widzę w teamie junglera ze statami 1/8/1 to mi się płakać chce -_-' Na ch*** za przeproszeniem, najczęściej, zesrać się chce żeby iść w jungle, a potem nie dość, że nie ma kasy bo nie farmi, to jeszcze feeduje wszystkie linie, którym bez niego idzie dobrze. Nawet jak kijowo idzie unikam hejtu bo to i tak nic nie da ale niech Riot nie uwłacza mojej osobie tym, że dzieciakowi życzącemu raka, da blokadę na chat. Gra rankingowa wymaga jakiegoś poziomu, nie tylko skilla ale jakiejś kultury. Skoro taki gracz reprezentuje sobą społeczne gówno to powinien mieć BLOKADĘ i to nie na 3 dni tylko na miesiąc pierwsza, druga na pół roku, trzecia perma o ile ktoś byłby taki uparty. Riotowskie kary są śmieszne tak samo jak "nagrody" za dobre zachowanie. Wściekły dzieciak jak dostanie bana na czat, to będzie okazywał swoją wściekłość biciem w klawiaturę ( to akurat mi zwisa ) i feedowaniem, co wiele wiele razy miałem okazję odczuć. Koleś nie pisał, być może z powodu bana, ale biegał i ginął sobie 4fun. Kara za takie zachowanie powinna boleć na samą myśl, a nagrody za sportowe zachowanie przynosić satysfakcję i dawać poczucie w stylu "o ten gość widać jest spoko, miło się będzie grało bez względu na wynik". Nie wiem jak Wy ale ja nie odczuwam sportowej rywalizacji i radości z gry kiedy mam przedszkole w drużynie obrzucające się błotem zamiast skupić na grze i to nie normalnej, towarzyskiej tylko RANKINGOWEJ, gdzie chyba zależy graczom na sportowej rywalizacji o coś i reprezentowanie siebie jak i wykorzystanie nabytych umiejętności. No ...chyba że z moim postrzeganiem gier rankingowych jest coś nie tak.Gram od sezonu 1 jednak rankingowe gry zacząłem grać w połowie sezonu 3.
Grasz od sezonu 1? Gratulacje!
Takiego weterana nigdy nie widziałem.
Pozdro