Pochwal się screenem

Nie chodziło mi o Trinity, chociaż też bym u niej nie wsadził nie ma przelicznika ap. Bardziej bym dał youmuu's ghostblade. Czemu ? Ona używa ulta, jest statyczna - a jak coś nie wyjdzie da nam ucieczkę - nie mówiąc o armp, oraz cd na q. W połączeniu z LW niczego nam potem nie trzeba. IE, Blood.T, PD, YG. Runy na ad, i jadę solo barona ;)

No jednak o gustach się nie dyskutuje.

Nie mam screena ale moge sie pochwalić 3 (takimi samymi grami) yasuo :D w tych 3 grach miałem taki sam wynik (no prawie) 14/0/7 13/0/4 i trzeciej nie pamiętam ale wiem że miałem tak: 14/0 :)

z najlepszych ostatnio Luxem 20:2 na rankedzie (diamond V)

25310507153160606394.jpg

Normalny Normal jak ich wielu, jednak Leona na topie.

Ty co prawda nie ss ale filmik ukazujacy moja droge z silvera do golda. Zapraszam.

Ty co prawda nie ss ale filmik ukazujacy moja droge z silvera do golda. Zapraszam.

Piszę w temacie screenem i wgl zrobiłeś specjalnie to konto aby wstawić tutaj ten filmik

Żałosne,i jeszcze ten opis

Click Sub it's free

https://www.youtube.com/channel/UCegr...

Nick w grze: Cytryn3k

Music: Neon Storm-Jingle Punks (Youtube music)

27.09.2014-02.10.2014. Silver II to Gold V

Nick w grze

Click sub its free

Co to ma być mieszanka polskiego i angielskiego ??? i po co niby to ?

A żeby nie było wstawiam penteee xD

Viktor-penta_na_rankd.jpg

Co tu dużo mówić? Około miesiąc temu stwierdziłem że potrzebna mi jest minimum platyna po tym sezonie na YoloQ (wcześniej nie grałem rankedów, bo mi się nie chciało) i swego dopiąłem. Szkoda że inżynierka za pasem, może powspinałbym się jeszcze z nadzieją na diamond...

To i ja musze sie pochwalic wynikiem meczy ;) gran viktorem na rankedzie!

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/1049749276/36693600?tab=overview

Ładne staty, nie ma co :) z drugiej strony... więcej wardów postawiłeś niż twój jungler, przeciwny support postawił jednego... to musiał być zabawny mecz :)

Ostatnie cztery rankedy na zyrze ignite bo trzeba było się dostosować jak tristana z fiddlem na bocie :P i dało rade wygrać grę bo jak zawsze automatyczny taunt na AP supporta. Było pysznie ;)

85519498635711339352.jpg

Nie każdy dobry gracz zawsze był dobry~ Kilka starych, ale wciąż dobrych ss

@down

Prawie się uśmiechnąłem czytają. Prawie

AqJZAtv.png

Rito plz

@Nvminer Szacun za staż :D Weteran ;)

Każdy z nam miał jakieś "Epickie" momenty w grze, bądź wyniki oraz chciałby się tym podzielić, wszystko można zamieszczać tutaj.

Ja zacząłem swą działalność screenshot'ową dzisiaj, mam zamiar nagrywać krótkie filmiki z teamfightów, bądź wstawiać wyniki ciekawych gier.

Zaczynam od zabawy Karthusem 5 lvl bez run i masterie 5/0/0 Team feederów, do tego co chwilę leave [dopiero pod koniec zaczęli się podbudowywać, jak już nie było wrogich championów - wszystkich brałem ja] w porę dorwałem Lich Bane i brałem Turrety jeden za drugim, dopiero przy zniszczeniu inhibitora zacząłem się bawić. Raz padłem, tylko dlatego, żeby dobić ashe, za którą w 10 minucie dostałem 500G. Niestety to tylko easy boty, więc nie należy to do heroicznych wyczynów.

impossibleisnothing.png