Witam. Szukam fanów Anime One Piece którzy chcieli by pograć w grę na bazie tego anime. Gram na serwerze 37 i mam 110 ale wlasnie dzisiaj otworzyli nowy serwer 50 i chcialem na nim zalozyc gildie tylko dla polakow. Jeśli ktoś by był chętny prosze pisać. Nazwę gildi możemy wspolnie wymyslec.
Pockie Pirates s 50
Ja bardzo chętnie zagram
to juz jest nas trzech, wystarczy nam 5 osob i bedzie dobrze
ta gra jest p2w czy nie?
ja też zagram
p2w moim zdaniem to jest. ale walute z is mozna za darmo w grze latwo zdobyc, nawet daja ja codziennie jak sie logujesz. A teraz trzeba wymyslec nazwe gildi, i w razie czego jak bedzie w grze sie pytac z jakies strony grand line jestescie to z western.
Ok, to ja już zacząłem grać
Nick: Myki
ja też mogę pograć z wami. Nick. Zaraki
Też mogę ale PP to wyciskacz kasy
Nick: Akaido
czy taki wyciskacz... wystarczy wlozyc 2 usd i ma sie vipa do konca gry. a Legion nazwalem CP9 i mam juz 5 polakow w nim. Aplikacje mozna skladac od okolo 26 poz. Dostaniecie questa na dolaczenie do legionu
Tak czy siak 2 USD to kasa
nom, ale ten vip tak duzo nie daje. Gram juz dluzszy czas i wiekszosc zalezy od szczecia oraz od taktyki. Nie raz juz zmucilem ludzi co wydaja kolosalne kwoty na ta gre
jak cos to piszcie do mnie na maila w grze. nick Lilo
Witam. Szukam fanów Anime One Piece którzy chcieli by pograć w grę na bazie tego anime. Gram na serwerze 37 i mam 110 ale wlasnie dzisiaj otworzyli nowy serwer 50 i chcialem na nim zalozyc gildie tylko dla polakow. Jeśli ktoś by był chętny prosze pisać. Nazwę gildi możemy wspolnie wymyslec.