Początek gry W Vindictusa

Witam pobrałem ostatnio vindictusa i chciałbym zacząć w niego zagrać mógłbym was prosić o poradę jaką na początek zacząć grę jak się nigdy w nią nie grało dzięki :)

Szczerze powiedziawszy to żadnych tipów do tej gry nie da się dostać, bo po prostu jest łatwa do ogarnięcia i mało co można tam zrobić. Jedynie to questy rób i cała filozofia.

graj kaiem da rade wyslolować bosa z może tam małą utratą hp epick postac

Graj tą postacią, która ci przypadnie do gustu, każdą postacią da się zabić bossa, jeżeli ma się dobre eq, i trochę tego skilla w dłoniach ;p

Najłatwiej jednak jest solować bosa kaiem

jak grasz 1 raz w grę odradzam grać evie bo trudno się gra potem ^^

Oj, czy ja wiem? mam wszystkie klasy 60+ oprócz Karoka i Velli i powiem Ci, że jeśli się umie grać Evie to jest łatwa do ogarnięcia (Staff). Zależy od podejścia. Poza tym po co solować dungi w grze MMO? Wg. mnie mija się z celem.

Zdecydowanie Karok. Kaiow jest od zasrania i na high lv poprostu nikt ich niechce na dungi. Za moich czasow wymagana byla fionka lub karo musowo;).

Evie staff jest dość prosta osobiście polecam

Dokladnie. Jak evka na poczatek to tylko staff. Kosiara tez dobra, lecz dosyc trudna do ogarniecia;).

Najłatwiejszą postacią na początek jest chyba Bow Kai. Właściwie to na pewno. Nie jest drogi a bardzo dobry na zapoznanie się z grą. Nie trzeba wydawać na poty. Ale raczej polecałbym wybrać tę postać, która pasuje do Twojego stylu gry.

Wybrałem Velle tę z dwoma mieczami jakoś mi się podoba gra na 2 miecze :) ale w przyszłości spróbuje jeszcze tego kaia

Kai nie ma damskiej wersji więc możesz mieć problem....

Każdą postacią da się solować wszystko, jedną łatwiej inną trudniej. Niedługo wejdzie Hurk na ten moment można przyjąć, że wybierasz zależnie od stylu gry:

Tank/DD(damage dealer): Fiona & Karok

Range DPS: Kai & Evie Staff

Melee DPS: Lann, Evie Scythe, Vella i niedługo dojdzie Hurk(imo to będzie karok+evie scythe - styl gry).

Najlepszą(czyt. najłatwiejszą) postacią według mnie jest Karok, jego absrobcja nie wymaga żadnych umiejętności, ale z powodu wyglądu nikt nie chce nim grać :P

No dokładnie, Ja bym sobie pograł Karokiem ale to jest dosłownie Shrek. Nie zniósłbym gry tą postacią choćby nie wiem jaki dmg robiła i jak była niezniszczalna.

No dokładnie, Ja bym sobie pograł Karokiem ale to jest dosłownie Shrek. Nie zniósłbym gry tą postacią choćby nie wiem jaki dmg robiła i jak była niezniszczalna.

Mowilem to samo. Póki kolega nie wysolował irukula na hero mode. Zniosłem ten wyglad a jestem erotomanem. 62 lvl i juz nie musze patrzec na jego brzydotę.(Zakuty dosłownie). Najlepsza technika jak dla mnie.

Postacie

Fiona(Najbardziej techniczna klasa, pierwsza countra wprowadzona w grze. Cos dla osob ktore lubia kontrolować to co dzieje sie w okół nich.

Karok(To jest bydle nie do ubicia, nie do pokonania. Najciezsza z wszystkich klas. System Clashy okresla jak dobry jestes. Łapiesz smoka, masz szacunek. Typ_Bij i nie patrz co sie dzieje w okół(Oczywiscie nie na pałe, a według techniki tej postaci) no i o buffach(cestus) trzeba pamietac by caly dung miec.

Kai- Sadze ze to cos dla osob ktore nie moga sie zdecydowac miedzy FPSem a Fantasy.

Vella- x----Nie bede nic mówił. (..)(..) Hii there<3 Wszystko Jasne.

Evie - Klasa magiczna, niezwykle przyjemna i robiaca ładne dmg, Kosa jednak troche monotonna.

Hurk- Ostatnio wprowadzony, szczerze to jeszcze nie mi go oceniać.

Lann- Zawsze o tobie zapominam, So. Nigdy go nie lubilem.

Krzych: Czemu Ja Cie wszedzie widze?

Witam pobrałem ostatnio vindictusa i chciałbym zacząć w niego zagrać mógłbym was prosić o poradę jaką na początek zacząć grę jak się nigdy w nią nie grało dzięki :)