Witam.
Od dwoch dni pogrywam w TESO, w zwiazku z tym poszukuje jakiejs dobrej duszy/gildii ktora pomoze mi w poczatkach, ktore jak wiadomo bywaja trudne .
Mam nadzieje ze temat zamiescilem w dobrym miejscu, jesli nie to przepraszam .
Witam.
Od dwoch dni pogrywam w TESO, w zwiazku z tym poszukuje jakiejs dobrej duszy/gildii ktora pomoze mi w poczatkach, ktore jak wiadomo bywaja trudne .
Musisz powiedzieć w jakiej frakcji grasz. Ja gram w Ebonheart Pact i z chęcią pomogę po nowym roku. Od 4 lub 5 stycznia będę w grze. Gildię polecam Lost Haven.
Frakcja jest mi obojętna, poki jeszcze nie zdobylem wiekszego lvla to mogę zalozyc nastepna postac, po prostu potrzebuje kogos kto wprowadzi mnie w tajniki TESO ;-)
Chętnie dołączę się do prośby, dopiero uruchomiłem ESO
Można się dołączyc?
Witam, ja mam pytanko z innej beczki. Czy jest możliwość dostania jakiegoś triala lub coś w tym stylu, bo przed zakupem chciałbym sprawdzić gierkę. Z góry dziękuję za odpowiedź
Ostatnio o ile się nie mylę był wolny weekend, podczas którego każdy mógł wbić i sprawdzić jak wszystko się prezentuje. Tak poza tym to nie ma żadnego triala, na którym mógłbyś sprawdzić czy Ci ESO podejdzie.
Witam.