Początek pięknej przygody!

Ja już jestem na discordzie, tylko że pewnie będę grał dopiero z wieczora. Mała poprawka, WedareV2 :D Już 11 lvl ^ ^

Macie na discordzie poki co jeden kanal glosowy i jeden tekstowy. Na start wystarczy. Ja bd gral jutro rano. Najpierw obowiazki potem przyjemnosci.

Ma ktoś jakąś mape z występowanie potworów w m1 ?

Shinsoo znam na pamiec, a jinno dla mnie to czarna magia. Trudno mi sie gra na tych mapach. Wejdz w google i wpisz fraze jaka potrzebujesz :) na bank znajdzie to co potrzebujesz.

Kulkajn, dopiero się ucze.

Opłaca się grać w metina godzinke lub dwie dziennie? :>

Siema! Nie było mnie wczoraj, bo siedziałem na PGA, więc dopiero teraz wleciał materiał ;)

W filmie ogarniam parę ważnych rzeczy, więc zapraszam, a co do tego czy się opłaca to jasne, że się opłaca!

Nie wiem jak wy, ale ja już przy 40 lvlu, więc lada moment zakładamy gildie! Teraz tylko... Jaka nazwa? :D

Dzięki wszystkim za towarzystwo w grze :), fajnie, że postanowiliście ze mną zagrać!

Nie gram na globalu, ale śledzę Twoją przygodę - ciekawy pomysł :D
Co do nazwy gildii...skoro Wagon, to proponuję zrobić jeszcze Lokomotywę i wprowadzić do..Zajezdni! :D Lub "Depo"
[Depo - w kolejnictwie: lokomotywownia a także również skład, magazyn, zajezdnia, miejsce postoju i remontu lokomotyw i wagonów ] - Wikipedia :D

Jak Ci się mój pomysł spodobał, to możesz w ramach podziękowań rozdać w następnym odcinku 3kk zamiast 1! Na bogato!

Miłej zabawy i pozdrawiam ;)

''

</div>

<div>
	<h1>
		Przesyłający nie udostępnił tego filmu w Twoim kraju.
	</h1>
</div>

''

Dzieki kolego :) Pozdrowienia z Niemczech :)

Przez muzykę, film został zablokowany w kilku krajach :D, ale nie u nas :P

Dzisiaj nagram jak tworze gildie :)

Ja nigdy w Metina nie grałem. Myślicie, że warto laikowi spróbować?

Siema Motasina, co do tego, czy warto zacząć grę, to jak najbardziej warto, jednak trzeba brać poprawkę, że jest to gra z konkretnym bagażem, więc nikt cię tutaj za rękę prowadzić nie będzie.

Korzystaj z porad innych i ogólnie z poradników, a zajdziesz dalej niż większość początkujących! Polecam spróbować, zawsze możesz przestać grac i iść dalej ;)

Zapraszam do nowego filmu:

Siema! Gildia stoi! Zapraszam w grze do zgłaszania się :)

Ehhh tak przeglądam od czasu do czasu ten temat i powiem Ci Wagon, że narobiłeś mi apetytu na metina. Fakt nigdy w tej grze nie doszedłem za daleko, ale coś w niej jest takiego, że ciągnie do niej, zwłaszcza jak nie ma w co grać. Chyba dam jeszcze jedną szansę metinowi, tylko powiedzcie mi proszę ( najlepiej podajcie link) do tego całego globala, bo nie mogę nic znaleźć takiego. Zawsze grałem na polskim gameforge serwerze. Btw w metinie są jakieś raidy,instancje ? W ogóle ta gra jest w jakiś sposób aktualizowana czy już stagnacja ?

Ten global to właśnie ten zwykły, polski serwer ;), jak wpiszesz w google "metin2" to powinno być na samej górze. Są rajdy, są instancje i gra jest aktualizowana :)

Muszę się nauczyć opowiadać :D