Ja już jestem na discordzie, tylko że pewnie będę grał dopiero z wieczora. Mała poprawka, WedareV2 Już 11 lvl ^ ^
Początek pięknej przygody!
Macie na discordzie poki co jeden kanal glosowy i jeden tekstowy. Na start wystarczy. Ja bd gral jutro rano. Najpierw obowiazki potem przyjemnosci.
Ma ktoś jakąś mape z występowanie potworów w m1 ?
Shinsoo znam na pamiec, a jinno dla mnie to czarna magia. Trudno mi sie gra na tych mapach. Wejdz w google i wpisz fraze jaka potrzebujesz na bank znajdzie to co potrzebujesz.
Kulkajn, dopiero się ucze.
Opłaca się grać w metina godzinke lub dwie dziennie? :>
Siema! Nie było mnie wczoraj, bo siedziałem na PGA, więc dopiero teraz wleciał materiał
W filmie ogarniam parę ważnych rzeczy, więc zapraszam, a co do tego czy się opłaca to jasne, że się opłaca!
Nie wiem jak wy, ale ja już przy 40 lvlu, więc lada moment zakładamy gildie! Teraz tylko... Jaka nazwa?
Dzięki wszystkim za towarzystwo w grze :), fajnie, że postanowiliście ze mną zagrać!
Nie gram na globalu, ale śledzę Twoją przygodę - ciekawy pomysł
Co do nazwy gildii...skoro Wagon, to proponuję zrobić jeszcze Lokomotywę i wprowadzić do..Zajezdni! Lub "Depo"
[Depo - w kolejnictwie: lokomotywownia a także również skład, magazyn, zajezdnia, miejsce postoju i remontu lokomotyw i wagonów ] - Wikipedia
Jak Ci się mój pomysł spodobał, to możesz w ramach podziękowań rozdać w następnym odcinku 3kk zamiast 1! Na bogato!
Miłej zabawy i pozdrawiam
''
</div>
<div>
<h1>
Przesyłający nie udostępnił tego filmu w Twoim kraju.
</h1>
</div>
''
Dzieki kolego Pozdrowienia z Niemczech
Przez muzykę, film został zablokowany w kilku krajach :D, ale nie u nas
Dzisiaj nagram jak tworze gildie
Ja nigdy w Metina nie grałem. Myślicie, że warto laikowi spróbować?
Siema Motasina, co do tego, czy warto zacząć grę, to jak najbardziej warto, jednak trzeba brać poprawkę, że jest to gra z konkretnym bagażem, więc nikt cię tutaj za rękę prowadzić nie będzie.
Korzystaj z porad innych i ogólnie z poradników, a zajdziesz dalej niż większość początkujących! Polecam spróbować, zawsze możesz przestać grac i iść dalej
Zapraszam do nowego filmu:
Siema! Gildia stoi! Zapraszam w grze do zgłaszania się
Ehhh tak przeglądam od czasu do czasu ten temat i powiem Ci Wagon, że narobiłeś mi apetytu na metina. Fakt nigdy w tej grze nie doszedłem za daleko, ale coś w niej jest takiego, że ciągnie do niej, zwłaszcza jak nie ma w co grać. Chyba dam jeszcze jedną szansę metinowi, tylko powiedzcie mi proszę ( najlepiej podajcie link) do tego całego globala, bo nie mogę nic znaleźć takiego. Zawsze grałem na polskim gameforge serwerze. Btw w metinie są jakieś raidy,instancje ? W ogóle ta gra jest w jakiś sposób aktualizowana czy już stagnacja ?
Ten global to właśnie ten zwykły, polski serwer ;), jak wpiszesz w google "metin2" to powinno być na samej górze. Są rajdy, są instancje i gra jest aktualizowana
Muszę się nauczyć opowiadać