Początek przygody w TESO

Witam! Zastanawiam się nad przesiadką z GW2 na TESO ale mam kilka pytań i wątpliwości. Gra zapowiada sie wybornie ale system DLC bardzo mnie odstrasza - nie sama ich obecnośc a to, że jeśli kupię abonament a potem z nim skończę to tracę dostęp do DLC. Jestem graczem SWTOR a tam jak masz suba to DLC dostajesz na zawsze nawet jak sub ci się skończy. Nie mam z kolei ochoty wydawać 300 zł na raz na krocie DLC. W GW2 jest przynajmniej możliwość kupowania gemów za golda w grze a tutaj tak czy siak trzeba wydawać prawdziwe pieniądze.

Także mam kilka pytań:

1. Jest dalej jakaś promocja na Morrowind?

2. Jaka jest aktualna cena subskrypcji ESO+?

3. Słyszałem że populacja jest okej ale było to info z trzeciej reki :P Ktoś kto gra mógłby się wypowiedzieć?

Hej, po pierwsze to za każdy miesiąc subskrypcji dostajesz Crown Pointy za które możesz sobie wykupić DLC, albo możesz sobie Gold Edition kupić :).

1. Nie słyszałem nic o promocji na ten moment zresztą google ma każdy także poszukaj.

2. Cena subskrypcji jest ta sama od początku gry:

1 miesiąc 50 zł

3 miesiące 135 zł

6 miesięcy 240 zł

3. Populacja jest bardzo duża to widać w miastach pomimo instancjonowania z tego co wiem to przyrost jest rosnący.

PS. DLC na starcie są zbędne, bo sama podstawka jest zawalona contentem na dość sporo czasu

Pozdrawiam. :)

Witam! Zastanawiam się nad przesiadką z GW2 na TESO ale mam kilka pytań i wątpliwości. Gra zapowiada sie wybornie ale system DLC bardzo mnie odstrasza - nie sama ich obecnośc a to, że jeśli kupię abonament a potem z nim skończę to tracę dostęp do DLC. Jestem graczem SWTOR a tam jak masz suba to DLC dostajesz na zawsze nawet jak sub ci się skończy. Nie mam z kolei ochoty wydawać 300 zł na raz na krocie DLC. W GW2 jest przynajmniej możliwość kupowania gemów za golda w grze a tutaj tak czy siak trzeba wydawać prawdziwe pieniądze.

Także mam kilka pytań:

1. Jest dalej jakaś promocja na Morrowind?

2. Jaka jest aktualna cena subskrypcji ESO+?

3. Słyszałem że populacja jest okej ale było to info z trzeciej reki :P Ktoś kto gra mógłby się wypowiedzieć?