Początek przygody

Witam, właśnie rozpoczynam przygodę z riftem i szukam osób/ gildii (ts mile widziany) które pomogą mi zagłębić się w tajniki tej gry :)

Takie najbardziej nurtujące mnie pytanie czy automatycznie dodawać soul pointy czy iść według jakiegoś buildu?

Proszę o szybką reakcje :)Jeśli się tacy znajdą to proszę namiary :)

No i jeszcze dość istotne pytanie: czy da się coś w tej grze osiągnąć bez własnego wkładu finansowego?

Na początek soule możesz dodawać automatycznie, chociaż przy niektórych buildach z internetu widziałem dużą różnicę w expieniu.

Co do wkładu finansowego, za darmo masz dostęp do całej gry, łącznie z dodatkiem, jedyne czego Ci brakuje to souli z dodatku, które trzeba dokupić, lub mieć dodatek. I tak czy siak możesz kupić je teoretycznie za platynę, kupując REXy, które dają walutę do item shopa.

Rozumiem, a ciężko będzie takiemu świerzakowi jak ja zarobić na te REX'y? Jak serwer polecacie? Gdzie jest największa społeczność, chodzi mi głównie o to, żeby znaleźć kogoś kto mi pomoże to wszystko ogarnąć, zaraz 20 stuknie więc mutacje mam za sobą i upierdliwy myślę, że nie będę... bardzo xd

Rozumiem, a ciężko będzie takiemu świerzakowi jak ja zarobić na te REX'y?

I tak i nie. Dopóki nie wbijesz 60 to na pewno.

a dużo osób ogólnie w to gra? Łatwo mi będzie znaleźć jakąś gildie, która przygarnie zielonego? Może sam znasz jakąś?

syg.png

Wiewiórki Chaosu RIFT - Zaviel

Jesteśmy przyjazna gildia, w której stawiamy głównie na dobra zabawę i miłą atmosferę. Dla naszej gildii zarówno PVP jak i PVE nie jest obce.

Kogo szukamy?

Szukamy osób chcących przyjemnie spędzać czas razem z nami w grze. Nie jest dla nas ważne czy ktoś gra raz na tydzień czy gra w dzień czy w nocy. Każdy znajdzie u nas coś dla siebie. Większość z nas ma powyżej 25 lat wiec można powiedzieć ze starzy z nas wyjadacze.

Co oferujemy?

Dajemy świetną zabawę w przyjaznym i kulturalnym gronie ludzi, wypady na instancje , raidy i pvp. Mamy swój własny serwer TS3 oraz forum. Oferujemy również pomoc w questach, w craftach oraz wiele innych... .

Jeżeli chcesz do nas dołączyć skontaktuj się w grze z :Idrael , Akasza lub w GILD FINDER

, wejdź na nasze forum i złóż podanie :

www.marcze.vot.pl

Zapraszam VACOO

Witam, właśnie rozpoczynam przygodę z riftem i szukam osób/ gildii (ts mile widziany) które pomogą mi zagłębić się w tajniki tej gry :)

Takie najbardziej nurtujące mnie pytanie czy automatycznie dodawać soul pointy czy iść według jakiegoś buildu?

Proszę o szybką reakcje :)Jeśli się tacy znajdą to proszę namiary :)

No i jeszcze dość istotne pytanie: czy da się coś w tej grze osiągnąć bez własnego wkładu finansowego?