Początek w World of Warcraft

Witam

Temat pojawił się już pewnie wiele razy ale zapytam się z teraźniejszej perspektywy. A mianowicie jak zacząć grać ? Pogrywałem już troszeczkę kiedyś ale ciężko mi dzisiaj znaleźć dobre MMO więc wypadło na grę Blizzarda. Moje pytanie dokładniej brzmi jak zacząć ?, kim zacząć ? jaki serwer ? itd. z tego co słyszałem serwer z dużą ilością Polaków to Burning Legion lecz nie wiem jak jest teraz.

Ja osobiście próbowałem sił hunter/troll w hordzie, bardzo podobała mi się gra, mapa etc.

Server Burning Legion

Możesz zacząc swoje poczynania na trialu, niestety ma swoje ograniczenia

Czemu polecacie nowemu graczowi PvP serwery? Zwariowaliście? Toż to nawet ja, osoba, która w PvP w WoWie grała dużo, miałam dość campienia w pewnych miejscach. Dla kogoś nowego to tylko PvE serwery.

Aerie Peak to serwer gdzie też jest trochę polaków, ale to Alliance głównie tam rządzą.

P.S. Czy ja dobrze widzę czy serwer Burning Legion nazywa się teraz Burning Blade/Steppes? http://eu.battle.net/wow/en/status

Jakieś dziwne rzeczy się dzieją i burning legion nie wyświetla się na liscie

Czemu polecacie nowemu graczowi PvP serwery? Zwariowaliście? Toż to nawet ja, osoba, która w PvP w WoWie grała dużo, miałam dość campienia w pewnych miejscach. Dla kogoś nowego to tylko PvE serwery.Aerie Peak to serwer gdzie też jest trochę polaków, ale to Alliance głównie tam rządzą. P.S. Czy ja dobrze widzę czy serwer Burning Legion nazywa się teraz Burning Blade/Steppes? http://eu.battle.net/wow/en/status

Bez komentarza. Przecież to są zupełnie inne serwery.

Ja zawsze grałem na pvp i nie miałem problemów, by dolevelować postać do końca. Bierz server PvP bez najmniejszego wahania.

Bierz PvP ! Ja grajac na PvE miałem dziwne odczucia. Spoko, levelujesz, bez martwienia się o to, że zaraz przyjdzie max lvl albo grupka ludzi na twoim lvl i Cię będzie zabijać, ale po pewnym czasie sam czasami widząc Keka/allucha masz ochotę popędzić na niego i zmierzyć się w walce 1v1 albo z totalnie randomowymi ludźmi stworzyć małą wojenkę. Pamiętam jak w STV biłem się z hordziakiem, ja zawołałem na ogólnym on zawołał na ogólnym i z 1v1 zrobiło się małe, ale bardzo przyjemne i wciągające BG :D Przy okazji poznajesz nowych ludzi itp.

Hej, a ja mam pytanko. Czy jak kupię normalnie Battle chesta + dodatek WOD to automatycznie mogę zrobić chara na 90lv tak?

tak

Witam

Temat pojawił się już pewnie wiele razy ale zapytam się z teraźniejszej perspektywy. A mianowicie jak zacząć grać ? Pogrywałem już troszeczkę kiedyś ale ciężko mi dzisiaj znaleźć dobre MMO więc wypadło na grę Blizzarda. Moje pytanie dokładniej brzmi jak zacząć ?, kim zacząć ? jaki serwer ? itd. z tego co słyszałem serwer z dużą ilością Polaków to Burning Legion lecz nie wiem jak jest teraz.