Początek

Miałam zamiar kupić GW2, ale nie chcę, bo początek był za trudny.

Robię po kolei serduszka, mam 5lv a w zadaniu moby ze zwiększonym dmg na 7lv, 1-2hity = ded. W kolejnym zadaniu moby 8lv. Coś robię źle, czy mam expić na 5lv?

Jeśli padasz od mobów z dwoma poziomami większymi, to tak, robisz coś źle.

Musisz się więcej ruszać.

Jaka klasa?

Myślę, że na spoko powinnaś zabijać moby o 3 lvle większe od ciebie: używaj evade'ów, ruszaj się, itd.

Ewentualnie jak rzeczywiście sobie nie radzisz, możesz pójść do innej startowej lokacji, gdzie znowu będą moby na 1+ lvl. (Stolica>>Lion's Arch>>Inna lokacja startowa)

I jeszcze jedno: rób story, to nabijesz trochę lvla.

Najważniejsze - bij lvl biorąc udział w eventach. :) Serduszka możesz zrobić mając 2-3 lvl większe od nich, by potem na luzie je zacząć robić.

Baw się grą, zwiedzaj inne lokacje, lvluj, rób serduszka w innych krainach, nie ograniczaj się do Twojej lokacji. Mając 80 lvl nie będziesz miał 100% mapy i będziesz musiał biegać po nieodkrytych krainach.

Ja teraz od 0 nową postacią nabiłem 80 w 4 dni :) , a zwracaj uwage na to czy nie masz zepsutego ekwipunku i na kazdego z wrogow staraj sie miec taktyke. Jak mnie w grze zastaniesz to pisz śmiało ;) a pomoge o ile grasz na nieoficjalnym Polskim serwerze ;). Nick to - Wagon Kurde

Zbędne komentarze usunąłem a autorzy dostali po ostrzeżeniu. Pisać na temat.

Ewentualnie jak rzeczywiście sobie nie radzisz, możesz pójść do innej startowej lokacji, gdzie znowu będą moby na 1+ lvl. (Stolica>>Lion's Arch>>Inna lokacja startowa)I jeszcze jedno: rób story, to nabijesz trochę lvla.

W sumie nie będę się powtarzać, ale też wszystkim to radzę, sam tak robiłem na pierwszej postaci.

Miałam zamiar kupić GW2, ale nie chcę, bo początek był za trudny.

Robię po kolei serduszka, mam 5lv a w zadaniu moby ze zwiększonym dmg na 7lv, 1-2hity = ded. W kolejnym zadaniu moby 8lv. Coś robię źle, czy mam expić na 5lv?