Początki w BOI

Witam, dzisiaj mam zamiar pobrać BOI i szukam kogoś co pomoże mi w tej grze;p, zebym na początku postaci nie zwalil.

GG:13091415

Ja gram na serwerze Gamini.

Nick:Devix 57 Heretic.

Jutro mogę ci pomóc jak chcesz

Chciałem jeszcze dodac, bo zastanawiam sie czy lepiej wybrac BOI czy Sun online?, czekam na stronnicze argumenty :D.

Grałem w obie te gry, i obie przyciagnely mnie na jakies 4 dni :D

W SUN jest lepsza grafika, w obu grach potrzebne jest party do dungeonow, a takto mozna samemu expic na questach.

W BoI masz mounty i jesli lubisz pokemony, to zainteresuje Cie pet system ;)

Grałem w obie te gry, i obie przyciagnely mnie na jakies 4 dni W SUN jest lepsza grafika, w obu grach potrzebne jest party do dungeonow, a takto mozna samemu expic na questach.W BoI masz mounty i jesli lubisz pokemony, to zainteresuje Cie pet system

Tak w BoI są mounty ale bez przesady, pet system nijak się niema do pokemonów, niema takich zrąbanych kulek xD i ogółem jest przydatny pet zawsze pomoże.

Nie chce żerować na innych, że piszę w tym samym temacie ale po cóż by nowy zakładać?:)Tak samo jak kolega w 1. poście szukam pomocy, gdyż o boi wiem tyle co nic=)Nie potrzebuje pomocy pieniężnej, ale chociaż żeby na GG mógł ktoś odpowiadać. Jeżeli znajdzie się ktoś chętny, to proszę o PW=)

Nie chce zakładać nowego tematu więc dopnę sie tu.

Może głupie pytanie ale jak sprzedać w BOI sprzęt który się zdobyło/znalazło.

Albo jestem ślepy albo nie widzę opcji sprzedaj u merchanta...

Pozdrawiam

M

Bodajze klikasz prawym na item ktory masz w bagu, ale nie jestem pewien bo gralem w to juz daaawno temu. :)

Hmm a nie lepiej pograć w WoI? Już jutro będziesz mógł grać, instalka waży 2,34GB i jest ogólnie lepsza grafika , więcej klas postaci ,lepsze skile i ciekawsze questy.

a tak pozatym BoI jest bardzo łatwą grą , ja nikogo nie pytając wbiłem 35 lvl bo expi sie szybko;)

Hmm a nie lepiej pograć w WoI? Już jutro będziesz mógł grać, instalka waży 2,34GB i jest ogólnie lepsza grafika , więcej klas postaci ,lepsze skile i ciekawsze questy.a tak pozatym BoI jest bardzo łatwą grą , ja nikogo nie pytając wbiłem 35 lvl bo expi sie szybko;)

Kolego, wbij 100, a później tak gadaj...

Kolego, wbij 100, a później tak gadaj...

o to że wbilem 35 lv w chwile i ze jest latwa gra to odnosilo sie do jego pytania ze prosi o pomoc na początek to mówie że nie musi miec pomocy bo sam da rade. Według mnie WoI i tak będzie lepsze a ty jak chcesz to siedź na BoI , a z niego bedzie coraz wiecej ludzi na WoI odchodziło.

Ehh, nie chodzi mi o to, że BoI jest lepsze (przez IS, obie są do d*py), tylko poprawiam twoją wzmiankę o szybkim lvlowaniu. ;)

Hmm a nie lepiej pograć w WoI? Już jutro będziesz mógł grać, instalka waży 2,34GB i jest ogólnie lepsza grafika , więcej klas postaci ,lepsze skile i ciekawsze questy.a tak pozatym BoI jest bardzo łatwą grą , ja nikogo nie pytając wbiłem 35 lvl bo expi sie szybko;)

Na razie mam BOI. Zobaczę czy mi sie spodoba zwłaszcza ze nie mam najnowszego sprzętu wiec nie wiem jak WOI uciągnie.

Nie musisz się bać, WoI ma jeszcze gorszą grafikę :D.

Hmm faktycznie wymagania nie sa wysokie. Może się skusze :)

Bałem się o shadery o wysokich numerach ktorych nie pociagne :) a tu:

3D video chipset with pixel and vertex shader model 1.3 supported. GeForce 4 Ti4200 64MB or ATI Radeon 8500 64MB or newer for Windows XP. For Windows Vista and 7, a GeForce FX 5200 128MB or ATI Radeon 9500 128MB or newer is needed.

Przeraza tylko waga:

5GB of Hard Drive Space or more (14GB or more preferred)

Hmm faktycznie wymagania nie sa wysokie. Może się skusze Bałem się o shadery o wysokich numerach ktorych nie pociagne a tu:3D video chipset with pixel and vertex shader model 1.3 supported. GeForce 4 Ti4200 64MB or ATI Radeon 8500 64MB or newer for Windows XP. For Windows Vista and 7, a GeForce FX 5200 128MB or ATI Radeon 9500 128MB or newer is needed.Przeraza tylko waga:5GB of Hard Drive Space or more (14GB or more preferred)

LOL, naprawde ogroniasta :D

LOL, naprawde ogroniasta

No jak ma kompa naprzykład słabego tak jak ja że mam dysk 65GB i z czego wolne 13GB no to moze być ogromniasta...

No jak ma kompa naprzykład słabego tak jak ja że mam dysk 65GB i z czego wolne 13GB no to moze być ogromniasta...

Dokladnie. Dla mnie wszystko co ma powyzej 10GB to bardzo dużo :)

Aktualnie już można grać w WoI, polecam i zachęcam do gry wszystkich których mają takiego kompa jak ja czyli około 8 letniego ;d

Oczywiście ludzie z nowym kompem mile widziani

prawdopodobnie bede gral Rangerem;d

Mam takiego kompa ale trochę mało czasu na grę - poza tym na razie mam Regnum i Perfect World.

Jak możesz napisz coś o wrażeniach z gry - jak wygląda WOI przy BOI - a przede wszystkim jak chodzi na Twoim sprzecie.

Pozdrawiam

F