Początki w grze

Najlepiej jest przepytać znajomych o kod z Multikina. Wielu osobom takowe zalegają i nie mają co z nimi zrobić. Czas na aktywację jest jakoś do 1 sierpnia, więc jest jeszcze kilka dni czasu. Te kody są pełnowartościowym Battle Chestem, tj. otrzymasz podstawkę wraz ze wszystkimi aktualnymi dodatkami + 30 dni gry.

Tak żeby nie zakładać kolejnego tematu.. jakie polecacie addony dla początkujących? :D

Dla mnie podstawowe addon'y to:

NPCScan, AutoRepair, ElvUI, GTFO, Omen, Recount, Scrap merchant, Serverhop, TSM.

Używam wielu innych, ale bez tych gra byłaby mniej przyjemna, przynajmniej dla mnie.

bagnon - łączy wszystkie bagi, zlicza przedmioty i golda z innych twoich postaci

Recount - pokazuje dps itp

overachiver i achiveit - grupują dodatkowo osiągnięcia i pokazują jakie można wykonać w danej lokacji

GTFO lub DBM - przydaje się na bossach

NPCScan - informuje jeśli w pobliżu jest jakaś elitka

parę podstawowych...

ElvUI nie polecam dla początkującego

Na początek nie wyskakiwał bym z byt wieloma addonami. Bez addonów możesz spokojnie teraz grać. Z tych wszystkich polecił bym Ci jedynie Scrap merchant.
Grę bym kupował albo gdzieś w sklepie albo na https://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/51 ale nie wiem czy są tam odpowiadające tobie metody płatności.

W razie pytań możesz pisać do mnie w grze mój battletag Lievy#2123

Jeśli jesteś w Alliance, to pisz do mnie - Wargrowl lub od razu na battlenecie wargrowl#21157. Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania i pomogę w kwestii rozwoju postaci. :)

Już chyba ostatnia sprawa, czy jest możliwość zablokowania abonamentu? No bo raczej wydaję mi się że nie a tutaj ani w te ani w te ani we wte bo chcialbym kupić i pograć w tym tygodniu ale w przyszlym wyjeżdżam na prawie 2 tygodnie no to pół miesiąca stracone.. ma ktoś jakiś pomysł?

Już chyba ostatnia sprawa, czy jest możliwość zablokowania abonamentu? No bo raczej wydaję mi się że nie a tutaj ani w te ani w te ani we wte bo chcialbym kupić i pograć w tym tygodniu ale w przyszlym wyjeżdżam na prawie 2 tygodnie no to pół miesiąca stracone.. ma ktoś jakiś pomysł? 

Wystarczy napisać do supportu że wyjeżdzasz na 2 tygodnie na wakacje, napisać od kiedy do kiedy mają "zamrozić" konto i Ci to zrobią, przez ten zcas oczywiście nie będziesz mógł się zalogować ale też dni abonamentu nie będząCi uciekały, ja tak kilka razy robiłem

Napisz ticket do supportu, Tej firmie można zarzucić wiele, ale na pewno nie wolno narzekać na support ; )

Męczę się z tym ticketem trochę bo nie wiem jaką wybrać kategorie bo jest ich troche i nie wiem do czego się zaliczam bo nie wszystkie rozumiem. Na jaką kategorię wysyłaliście ten ticket?

Jak zaznaczysz zły dział, to i tak zostanie przeniesiony. Dział ma pomóc szybciej i sprawniej odpowiedzieć - tzn trafia do odpowiedniej osoby. Jak pamiętam sam wysyłałem na tematy związane z abonamentem.

No i zbuj. GM mi napisał że z tych 30 darmowych nie można zatrzymać. No trudno straci się.

Witam. Zagrałem w triala World Of Warcraft i zakochałem się od razu. Piękne lokacje widać że świat żyje. Tylko mam kilka pytań. Czy jest sens teraz zaczynać? tzn większym problemem jest to gdyż mam tylko 14 lat ale zazwyczaj jestem w gildiach 20+ z tym nigdy nie ma problemu. Czy w WoWie tak samo odnajdę jakąś gildię,grupę ludzi którzy będą chcieli grać z kimś młodszym? Język angielski nie sprawia mi problemów. I jeszcze jak się wdrożyć w tą całą opowieść o świecie Warcrafta wszystkich postaciach itd? Bo chyba raczej nie ma większego sensu czytać każdego questu z osobna. I jak wygląda sprawa z Tokenem. Jak długo może mi potrwać aby grać nie wydając realnych pieniędzy? Podsumowując, Czy gracze nie mają uprzedzeń do młodszych? Ile kosztuje token i jak szybko da się na niego zarobić? Jak wdrożyć się w historie świata i postaci Warcrafta?