Witam. Nie jestem pewien czy byl taki temat, lecz postanowilem go zalozyc. Mianowicie, zaczynam swoja przygode z Aionem, gralem chwile przed wejsciem f2p. Gdzie warto zaczac, jaki serwer, klasa itd, jakies porady, poradniki dzieki ktorym moglbym sie szybciej odnalezc czy tez postawic na spontan i nauke z samej gry? Czy da sie grac bez veterana?(w late wiem ze trzeba i tak kupic gp). Jezeli przyjdzie mi cos do glowy to bede edytowal. Z gory dziekuje.
Początki
Jako gracz z kontem starter uważam ,że bez problemu można grać bez veterana,potem za gold kupując gp.
Polecana klasa:
SM jeżeli lubisz magów
Ranger jeżeli łuczników
Sin jeżeli rogue,assasin itd.
Templar jeżeli kochasz brać wszystko na klate
Co do poradników,grałem bez i było mi przyjemnie,bo grałem Ja a nie schematyczny poradnik
Co do serwa:Anuhart.
Jako gracz z kontem starter uważam ,że bez problemu można grać bez veterana,potem za gold kupując gp.Polecana klasa:SM jeżeli lubisz magówRanger jeżeli łucznikówSin jeżeli rogue,assasin itd.Templar jeżeli kochasz brać wszystko na klateCo do poradników,grałem bez i było mi przyjemnie,bo grałem Ja a nie schematyczny poradnikCo do serwa:Anuhart.
A jak wyglada sprawa z itemami i end game?
End game :
Instancje
PvP areny,Pve areny
Siege
World PvP/rifty
Dredigion/PvPvE
A ity to powiedz dokladnie co na ich temat chcesz wiedziec;d
End game :InstancjePvP areny,Pve arenySiegeWorld PvP/riftyDredigion/PvPvEA ity to powiedz dokladnie co na ich temat chcesz wiedziec;d
Znaczy, co do itemow to chodzi mi mniej wiecej czy sa takie na ktore trzeba farmic xx miesiecy, czy tez szybko i lekko do zdobycia i to maks co mozna wyciagnac. Ciezko mi sie dzis wyslowic xd...
Ity z PvP dość szybko się farmi/kilka dni na it
Ja mam takie pytanie czy w tej grze jest sam grind, oraz czy są gidlie, a w raz z nimi wojny gildi guild house itp. Ogólnie na jakiej zasadziej jest rozbudowany system gildyjny.
Dokładnie nie gildie a legiony.Nie ma wojen gildii jest tylko rywalizacja pomiędzy legionami, który uzyska panowanie nad przejętym zamkiem.Jest dużo q ale sporo takich z zabij 30 rybek 45 dinozaurów oraz 50 włóczykijów.Czyli takie połączenie q z grindem.
Dokładnie nie gildie a legiony.Nie ma wojen gildii jest tylko rywalizacja pomiędzy legionami, który uzyska panowanie nad przejętym zamkiem.Jest dużo q ale sporo takich z zabij 30 rybek 45 dinozaurów oraz 50 włóczykijów.Czyli takie połączenie q z grindem.
A jeszcze jedno, ile czasu potrzeba by osiagnac max lv? Mozna zaistniec grajac np godzine dziennie?
Kilka miesięcy.Mi zajęło to miesiąc a grałem sporo więcej;D
Przede wszystkim nie musisz mieć maksymalnego levelu, żeby "zaistnieć". PvP i instancje istnieją na każdym poziomie od około 25, czy to w abyssie, czy to przez rifty. World bossy jeszcze wcześniej.
Maks. level około miesiąca spokojnej gry. No, może dwa jeśli jesteś nowy.
Przede wszystkim nie musisz mieć maksymalnego levelu, żeby "zaistnieć". PvP i instancje istnieją na każdym poziomie od około 25, czy to w abyssie, czy to przez rifty. World bossy jeszcze wcześniej.Maks. level około miesiąca spokojnej gry. No, może dwa jeśli jesteś nowy.grając 1h na dzień?;d
A jeśli chodzi o instancje to ciężko znaleść skład na nie?
Witam. Nie jestem pewien czy byl taki temat, lecz postanowilem go zalozyc. Mianowicie, zaczynam swoja przygode z Aionem, gralem chwile przed wejsciem f2p. Gdzie warto zaczac, jaki serwer, klasa itd, jakies porady, poradniki dzieki ktorym moglbym sie szybciej odnalezc czy tez postawic na spontan i nauke z samej gry? Czy da sie grac bez veterana?(w late wiem ze trzeba i tak kupic gp). Jezeli przyjdzie mi cos do glowy to bede edytowal. Z gory dziekuje.