Początki

Witam. Nie jestem pewien czy byl taki temat, lecz postanowilem go zalozyc. Mianowicie, zaczynam swoja przygode z Aionem, gralem chwile przed wejsciem f2p. Gdzie warto zaczac, jaki serwer, klasa itd, jakies porady, poradniki dzieki ktorym moglbym sie szybciej odnalezc czy tez postawic na spontan i nauke z samej gry? Czy da sie grac bez veterana?(w late wiem ze trzeba i tak kupic gp). Jezeli przyjdzie mi cos do glowy to bede edytowal. Z gory dziekuje.

Jako gracz z kontem starter uważam ,że bez problemu można grać bez veterana,potem za gold kupując gp.

Polecana klasa:

SM jeżeli lubisz magów

Ranger jeżeli łuczników

Sin jeżeli rogue,assasin itd.

Templar jeżeli kochasz brać wszystko na klate

Co do poradników,grałem bez i było mi przyjemnie,bo grałem Ja a nie schematyczny poradnik

Co do serwa:Anuhart.

Jako gracz z kontem starter uważam ,że bez problemu można grać bez veterana,potem za gold kupując gp.Polecana klasa:SM jeżeli lubisz magówRanger jeżeli łucznikówSin jeżeli rogue,assasin itd.Templar jeżeli kochasz brać wszystko na klateCo do poradników,grałem bez i było mi przyjemnie,bo grałem Ja a nie schematyczny poradnikCo do serwa:Anuhart.

A jak wyglada sprawa z itemami i end game?

End game :

Instancje

PvP areny,Pve areny

Siege

World PvP/rifty

Dredigion/PvPvE

A ity to powiedz dokladnie co na ich temat chcesz wiedziec;d

End game :InstancjePvP areny,Pve arenySiegeWorld PvP/riftyDredigion/PvPvEA ity to powiedz dokladnie co na ich temat chcesz wiedziec;d

Znaczy, co do itemow to chodzi mi mniej wiecej czy sa takie na ktore trzeba farmic xx miesiecy, czy tez szybko i lekko do zdobycia i to maks co mozna wyciagnac. Ciezko mi sie dzis wyslowic xd...

Ity z PvP dość szybko się farmi/kilka dni na it

Ja mam takie pytanie czy w tej grze jest sam grind, oraz czy są gidlie, a w raz z nimi wojny gildi guild house itp. Ogólnie na jakiej zasadziej jest rozbudowany system gildyjny.

Dokładnie nie gildie a legiony.Nie ma wojen gildii jest tylko rywalizacja pomiędzy legionami, który uzyska panowanie nad przejętym zamkiem.Jest dużo q ale sporo takich z zabij 30 rybek 45 dinozaurów oraz 50 włóczykijów.Czyli takie połączenie q z grindem.

Dokładnie nie gildie a legiony.Nie ma wojen gildii jest tylko rywalizacja pomiędzy legionami, który uzyska panowanie nad przejętym zamkiem.Jest dużo q ale sporo takich z zabij 30 rybek 45 dinozaurów oraz 50 włóczykijów.Czyli takie połączenie q z grindem.

A jeszcze jedno, ile czasu potrzeba by osiagnac max lv? Mozna zaistniec grajac np godzine dziennie?

Kilka miesięcy.Mi zajęło to miesiąc a grałem sporo więcej;D

Przede wszystkim nie musisz mieć maksymalnego levelu, żeby "zaistnieć". PvP i instancje istnieją na każdym poziomie od około 25, czy to w abyssie, czy to przez rifty. World bossy jeszcze wcześniej.

Maks. level około miesiąca spokojnej gry. No, może dwa jeśli jesteś nowy.

Przede wszystkim nie musisz mieć maksymalnego levelu, żeby "zaistnieć". PvP i instancje istnieją na każdym poziomie od około 25, czy to w abyssie, czy to przez rifty. World bossy jeszcze wcześniej.Maks. level około miesiąca spokojnej gry. No, może dwa jeśli jesteś nowy.
grając 1h na dzień?;d

A jeśli chodzi o instancje to ciężko znaleść skład na nie?

Witam. Nie jestem pewien czy byl taki temat, lecz postanowilem go zalozyc. Mianowicie, zaczynam swoja przygode z Aionem, gralem chwile przed wejsciem f2p. Gdzie warto zaczac, jaki serwer, klasa itd, jakies porady, poradniki dzieki ktorym moglbym sie szybciej odnalezc czy tez postawic na spontan i nauke z samej gry? Czy da sie grac bez veterana?(w late wiem ze trzeba i tak kupic gp). Jezeli przyjdzie mi cos do glowy to bede edytowal. Z gory dziekuje.