Początkujący gracz

Witajcie :) Ostatnio zacząłem grę w Rifta i mam parę pytań.

1 Gram na serwerze Phynnious czy zrobiłem dobrze wybierając go? Dużo osób tam gra?(jeżeli źle to na jakim innym warto grać?)

2 Gram Druidem z odrobinką umiejętności z Wardena i gra mi się wyśmienicie czy też tak będzie na większych lvlach?(Gram solo)

3 Czy w tej grze wymagane jest ogarnięcie craftingu?

4 Czy wydawanie kasy na grę na większych lvl-ach będzie wymagane? Jeżeli tak to o jakich sumkach mam myśleć.

5 Serwer PVP od serwera PVE różni się dokładnie czym?(wiem co to pvp i pve :> chodzi mi o szczegóły na zasadzie brak pk czy wojen gildii)

6 Trudno mi będzie grając solo?(oczywiście instancji solowac nie mam zamiaru ;p)

7 Kocham PVP i oczekuje go jak najwięcej na endgame czy nie zawiodę się?

8 Jakie ciekawe addony polecacie?

9 Czy jest tu coś w stylu premium jak w Terze lub Aionie? Jeżeli tak to czy opłaca się kupić na niskim lvlu?

Ktoś naprawdę dobrze ogarniający tą grę i na tyle miły by mi pomóc(tylko informacyjnie) dałby mi do siebie jakiś kontakt?^ ^

Przepraszam jeżeli odpowiedzi na jakieś pytania były już udzielane w innych tematach ale chciałbym jak najbardziej aktualne informacje.

1. Jeden kij i tak w każdej chwili możesz zmienić server

3. Nie jest wymagane ale craft daje poteżnego kopa finansowego w dalszych etapach gry

4. Nie

5. Rożni się tym że dewianci i guardianie mogą być w tej samej gildii

6. Nie, wyszukiwarki ekip działają całkiem sprawnie( chociaż dps ma ciężko z instancjami)

7. nA END GAME MASZ COS TAKIEGO JAK CONQUEST gdzie walczy 3x60 graczy sam oceń :)

9. Jest premka tzw patron dodaje 50% do wszystkiego, osobiście nie polecam bo szybko przylewelujesz,ale będziesz w plecy jeśli chodzi o eq, natomiast na end game to całkiem przyjemny przyśpieszacz

2. Sam lecę na druid/shaman do expa i nie mam problemów z wysolowaniem praktycznie wszystkiego oprócz instancji. Fakt, dps jest deczka mniejszy i wolniej idzie, ale hp nie spada Ci poniżej połowy ;)

Dziękuje strasznie za pomoc ^ ^

Znacie może jakaś duża polska gildie?

Wbijaj do nas do Steel and Magic na Bloodirionie po stronie Guardians ;) Pisz gg jak coś. ^^

syg.png

Wiewiórki Chaosu RIFT - Zaviel

Jesteśmy przyjazna gildia, w której stawiamy głównie na dobra zabawę i miłą atmosferę. Dla naszej gildii zarówno PVP jak i PVE nie jest obce.

Kogo szukamy?

Szukamy osób chcących przyjemnie spędzać czas razem z nami w grze. Nie jest dla nas ważne czy ktoś gra raz na tydzień czy gra w dzień czy w nocy. Każdy znajdzie u nas coś dla siebie. Większość z nas ma powyżej 25 lat wiec można powiedzieć ze starzy z nas wyjadacze.

Co oferujemy?

Dajemy świetną zabawę w przyjaznym i kulturalnym gronie ludzi, wypady na instancje , raidy i pvp. Mamy swój własny serwer TS3 oraz forum. Oferujemy również pomoc w questach, w craftach oraz wiele innych... .

Jeżeli chcesz do nas dołączyć skontaktuj się w grze z :Idrael , Akasza lub w GILD FINDER

, wejdź na nasze forum i złóż podanie :

www.marcze.vot.pl

Witajcie :) Ostatnio zacząłem grę w Rifta i mam parę pytań.

1 Gram na serwerze Phynnious czy zrobiłem dobrze wybierając go? Dużo osób tam gra?(jeżeli źle to na jakim innym warto grać?)

2 Gram Druidem z odrobinką umiejętności z Wardena i gra mi się wyśmienicie czy też tak będzie na większych lvlach?(Gram solo)

3 Czy w tej grze wymagane jest ogarnięcie craftingu?

4 Czy wydawanie kasy na grę na większych lvl-ach będzie wymagane? Jeżeli tak to o jakich sumkach mam myśleć.

5 Serwer PVP od serwera PVE różni się dokładnie czym?(wiem co to pvp i pve :> chodzi mi o szczegóły na zasadzie brak pk czy wojen gildii)

6 Trudno mi będzie grając solo?(oczywiście instancji solowac nie mam zamiaru ;p)

7 Kocham PVP i oczekuje go jak najwięcej na endgame czy nie zawiodę się?

8 Jakie ciekawe addony polecacie?

9 Czy jest tu coś w stylu premium jak w Terze lub Aionie? Jeżeli tak to czy opłaca się kupić na niskim lvlu?

Ktoś naprawdę dobrze ogarniający tą grę i na tyle miły by mi pomóc(tylko informacyjnie) dałby mi do siebie jakiś kontakt?^ ^

Przepraszam jeżeli odpowiedzi na jakieś pytania były już udzielane w innych tematach ale chciałbym jak najbardziej aktualne informacje.