Witam jak w temacie zaczynam przygodę z grą mam 55lvl sinem na serwerze Barus i ogólnie szukam gildi nie musi być duża, ale musi być przyjemna atmosfera
zapomniałem wspomnieć jestem Elyosem chyba tak to się pisze :/
Witam jak w temacie zaczynam przygodę z grą mam 55lvl sinem na serwerze Barus i ogólnie szukam gildi nie musi być duża, ale musi być przyjemna atmosfera
Szkoda, że nie Asmo :< smuteczek
Cześć,
myślę o powrocie do aiona, mam postacie po stronie elyos, ale chętnie stworze nową postać po stronie asmo. Faydee widzę że ty jesteś mocno zapoznany z aionem, dlatego moje pytanie: jaką gildię polecisz mi po stronie asmo.
I zastanawiam się na 2 klasami postaci, bardem a zaklinaczem, którą mi polecasz?
Za odpowiedzi z góry dziękuje.
Jest 4926164959261849 tematów o jajonie czemu wy w ogóle ich nie czytacie i robićie smietnik -.-.
Kolego elfey jeśli sugerujesz się czyimś zdaniem w wyborze klasy to do razu odradzam aiona,11 klas każda inna poczytaj sobie o ich rolach. Zrób każda jak masz czas a nie słuchaj innych ktoś Ci powie ,że fajny no kler bo i ma dmg i się leczy ale na dłuższa mete może Ci się to nie spodobać. Graj puki co sam bez legionów(bo nikt Cie nie nauczy danej klasy jak nie Ty sam) naucz się grać postacią czytaj skile ucz się ich i podejmuj decyzje . NIGDY nie sugeruj się zdaniem innych .
Jest 4926164959261849 tematów o jajonie czemu wy w ogóle ich nie czytacie i robićie smietnik -.-. Kolego elfey jeśli sugerujesz się czyimś zdaniem w wyborze klasy to do razu odradzam aiona,11 klas każda inna poczytaj sobie o ich rolach. Zrób każda jak masz czas a nie słuchaj innych ktoś Ci powie ,że fajny no kler bo i ma dmg i się leczy ale na dłuższa mete może Ci się to nie spodobać. Graj puki co sam bez legionów(bo nikt Cie nie nauczy danej klasy jak nie Ty sam) naucz się grać postacią czytaj skile ucz się ich i podejmuj decyzje . NIGDY nie sugeruj się zdaniem innych .
No ok, ale Assasin i Lowca nie sa easy, jak zrobi np. Gunnera bedzie mu duzo latwiej...
Dodatkowo sa tez aspekty gearu, np. u clera potrzebowac bedzie go duzo wiecej, wiec tez srednio bym go polecil osobowie nowej, bo zanim sie wygearuje to QQ zrobi.
Serwer Barus to jedna wielka nuda, najsłabszy pod względem PvP co ostatnio Gameforge ukazał, do tego masa gimbazy = słabe community i zaludnienie słabsze, stanowczo wole serwery UK/EU.
ps. Sin i Łowca to najtrudniejsze klasy do opanowania, nie zaleca sie ich początkującym.
Serwer Barus to jedna wielka nuda, najsłabszy pod względem PvP co ostatnio Gameforge ukazał, do tego masa gimbazy = słabe community i zaludnienie słabsze, stanowczo wole serwery UK/EU. ps. Sin i Łowca to najtrudniejsze klasy do opanowania, nie zaleca sie ich początkującym.
Deyla = eng serwer
jest porzadna gildia 18+, Ambereye (polska), wymagaja tylko 60lv (czyli obecny tutorial, da sie wbic w 24h).
Polecane klasy:
wszystko byle nie, ass/lowca, cleric dla nowych (pierwsze dwie bo sa trudne, a cleric bo wymaga 3x tyle golda co inne)
Na Barusie są często śmieszne sytuacje, poza tym jest profil fb itd. Także każdy się prześciga w "who is the boss" to jest śmieszne, że masz tak naprawdę styczność z tymi ludzmi. Zebrania na ts'ie itp. Na angielsko języcznych serwerach nie utożsamiałbyś się tak z tymi wszystkimi ludzmi.