Wymagania ; ts , mikro, poprostu ogarnianie gry , dywizja sie nie liczy. Nick: SuchCio.
Ucze sie gry na midzie .
Wymagania ; ts , mikro, poprostu ogarnianie gry , dywizja sie nie liczy. Nick: SuchCio.
Ucze sie gry na midzie .
Serwer wspomniany widzę, że 1000-krotnie. Cóż może wszyscy jesteśmy kaznodziejami i wiemy na jakim serwerze grasz
Wiem, że istnieje takie coś jak LoL-King, lecz w interesie zakładającego temat jest dostarczenie jak najwięcej informacji podczas ogłaszania.
Jak większość polaków gram na EUNE.. zresztą już znalazłem jakoś pare osob
Suchcio to moj ziom #1 mider eu polecam gre z nim ^^
suchcio ja z tobą zagram 4lvl ogarniam master yi ale uczę się też gry innymi postaciami:D
Jak dobijecie 30 to może zagram z wami rankeda
@UP My mamy 30 lvle.. Wszyscy Silver/Gold
Macie już graczy? To jak możecie to napiszcie jakie linie są zajęte.. Oczywiście preferuje ADC, MID.
Miło się gra z Suchciem, osobiście polecam c:
Nie musisz dziękować za reklamę c:
Jak chcecie zagrac duo to dodawajcie suchcia,najlepsza soraka eu. Wycarruje wszystko nawet zkontruje ult wlasnego karthusa.
Jak chcecie zagrac duo to dodawajcie suchcia,najlepsza soraka eu. Wycarruje wszystko nawet zkontruje ult wlasnego karthusa.
Wybaczcie za offtop, ale muszę. Czy Suchy serio skontrował ult WŁASNEGO Karthusa? XDDD
Nie da sie... xD To byl zarcik.
Nie da sie... xD To byl zarcik.
To akurat wiem. Chodziło mi raczej o to, czy zultował jak zobaczył ult (swojego) Karthusa?
@UP Are u kidding me? ;o
Gracie więcej póki co rankedy czy normale?Bo miło by było zagrać z kimś kto też się uczy grać nową postacią/na nowej lini.A i czy top jest zajęty?
@UP Zalezy kto jest, gramy jak mamy na to ochote tak bez zobowiązania. Nim wiecej ludzi tym lepiej ;d
Ucze sie gry na midzie .