Jak w temacie , poszukuję ludzi do wspólnej gry , serwer PvE (EN) Fraya , żeby nie zaśmiecać forum zapytam tutaj, czy jest na tym serwerze jakaś rekrutująca, polska gildia ? Nick: Endrimir
Początkujący priest poszukuje grupy do gry
Ja zacząłem grę Mystic'iem...dodałem Cię już w grze do znajomych, nick Cormax
ja tez bede gral i na PvE nie mam ostatnio natchnienia na granie na pvp :] jak stworze postac dam nick bede gral Lancerem
Ja zostawiłem PVP w p****....nie da się grać, polują na Ciebie 50 levelowce jak na zwierzynę, jednym hitem Cię ubijają i potem ponownie galopuj tym konikiem misję wykonać by dowiedzieć się że oni tam nadal są no i powtórka
gram juz pare dni w tere na pvp, nikt mnie nawet nie uderzył jeszcze, mam kilka postaci na 20+ bo nie moglem sie zdecydowac ktora grac i jest git, zlwaszcza ze jest takie cos jak zmiana channela i wbijasz tam gdzie malo ludzi tam nikt na nikogo nie poluje, anyway gl na pve serwie.
Właśnie z tego powodu nie gram na PvP , masakra
gram juz pare dni w tere na pvp, nikt mnie nawet nie uderzył jeszcze, mam kilka postaci na 20+ bo nie moglem sie zdecydowac ktora grac i jest git, zlwaszcza ze jest takie cos jak zmiana channela i wbijasz tam gdzie malo ludzi tam nikt na nikogo nie poluje, anyway gl na pve serwie.
Spokojnie jeszcze do nas dolaczysz jak pojawisz sie u nich na celowniku
Spokojnie jeszcze do nas dolaczysz jak pojawisz sie u nich na celowniku
raczej watpie ;D ja na open pvp grach sie wychowalem, tymbardziej ze wbilem na ten serwer ekipa a lvl leci jak chory wiec pare dni i to my bedziemy miec kogos na celowniku kazdy gra jak lubi - wiadomo
..A my przyjmiemy cię z otwartymi ramionami
To chyba chodzisz tylko sobie znanymi ścieżkami ja gram na channel 3 bo o 1 nie ma mowy i już w lumbertown na moście stoi 4 gości z max levelem, najgorzej jak udaje się gdzieś dalej misje wykonać a tutaj stoi 50lvl i muszę ponownie zapie*****ć szmat drogi
jestem w polskeij gildii na tym serwerze nazwa Bracia Krwi , jest jeszcze gildia Przyjaciele , an pewno sa jescze inne.
No już nie bd robił nowego tematu o tej samej treści(mam nadzieję że założyciel tematu nie będzie miał do mnie o to żalu),więc gram na servie PvP aktualnie 15 lvl 20% do 16 poszukuje party jeśli ktoś jest chętny pisać tutaj swój nick.
Up ja ja mogę też mam 15 lvl nick : Nice
ja juz gram lancerem lvl 20 ^^ nick Dewnso to smialo dodawac
Spoko nie bede robił problemów ale , żeby nie było nieporozumień bo ogłaszam się ja i Nazgul więc ten kto chetny to niech pisze do kogo
Jak sie najezyliscie na 'kretynow' ktorzy was ubijaja, starajcie sie zmieniac channele na serwerze.
Na Fraya można znaleźć mnie pod nickiem Firentia i rzecz jasna Strogonov. Kolejno sors i łorior, chyba będę grać tym pierwszym aż do otwarcia nowego PvP, później tak samo.
PS: Elin są PRO^^
Piszcie jak możecie , które lvle macie i na jakim serwerze gracie . Łatwiej będzie znaleźć party na podobnych lvlach.
Co do mnie, to nie poświęcam się jakoś szczególnie, testuję interesujące mnie klasy. Mam po gdzieś ok 10lvl na warriorze trochę więcej, może 12, na sorcererze raczej niżej. Przymierzam się do slayera ale wydaje się za ciężki dla mnie (zbyt powolny).
Gram na Freya (pve) obecnie 25 lvl priest, poszukuje polskiej gildii, lecz niestety ciezko jest z tymi ograniczeniami trialowymi, mam na mysli czat, da sie to jakos obejsc? oczywiscie bez kupienia gry.
nick Hiroyuka.