Początkujacy szuka pomocy

Witam,

Gram na Trialu, ale mam klucz do battlechesta, np, jak wbije 20 lvl, mogę aktywowac te konto tym kluczem z battlechesta?

Polecacie jakis serwer ? Gram narazie na Burning Legion, ale narazie nikogo nie moge spotkac, mam 8 lvl, to moze dlatego ?

Możesz aktywować na 20 oczywiście, co do serwera to BL jest najabrdziej zaludnionym serwerem przez polaków co dla początkującej osoby może być przydatne. Możliwe, że to iż nikogo niespotkałeś jest spodowane pechem. Na wyższych lvl np 80 tego już niezauważysz. Wszędzie powinien ktoś biegać, a puki nikt ci nie przeszkadza w q to się ciesz.

A grasz po stronie hordy czy przymierza? tez gram na BL ; )

Jaka klasa grasz?

Pisz w ally do hellpit albo w hordzie do Seriuss

Witaj , mogę Ci zaoferować fachową pomoc w WoWie mam juz wygrany ponad rok i znam sie na każdej rzeczy ( w wowie ;p )

Chcesz to mozemy wspolnie wylevelowac jakąś postac

Podaje Ci więc moje gg : 22845215

PS : Z mojej strony nie polecam aktywować battlechesta teraz lepiej na RaFie jezeli oczekujesz wyjasnien to napisz na gg.

Witam,

Gram na Trialu, ale mam klucz do battlechesta, np, jak wbije 20 lvl, mogę aktywowac te konto tym kluczem z battlechesta?

Polecacie jakis serwer ? Gram narazie na Burning Legion, ale narazie nikogo nie moge spotkac, mam 8 lvl, to moze dlatego ?