Początkujący w AION weteran gier MMO szuka gildii

Witam :)

Z racji tego, że w mojej dość długiej (20+ lat) karierze gracza, nie zdarzyło mi się zawitać do AION'a na długo, chciałbym rozpocząć z nim swoją przygodę. Szukam gildii, która jest w stanie nauczyć mnie podstaw zabawy i pomóc w rozwoju (mile widziany komunikator). Gram klerykiem.

Z góry dzięki za propozycje.

pozdrawiam!

Cześć, nie chce tworzyć nowego postu więc dołączę do prośby kolegi. Zacząłem zabawę z AIONem w środę i szukam Legionu do wspólnej zabawy. Gram Gladiatorem 30 lvl, serwer Miren. Pozdrawiam

Zapraszam na Team Speak

utgard.net-speak.pl

^^

Mamy wielu nowych graczy którzy tak jak Wy dopiero zaczeli swoją przygodę z Aion'em. Aktualnie jestem w drodze do domu. Także jak wrócę to mogę odpowiedzieć na więcej pytań. Albo tutaj albo na Team Speaku.

Jak chcecie więcej info teraz to odsyłam do tematu na forum>gildie>Aion Utgard

Dodam, że gramy na serwerze Barus po stronie Asmo.

Też gram na Barusie :)

To zapraszam serdecznie do nas :) pomożemy, wytłumaczymy, nauczymy :) szkoda, że kolega @Royal gra na Miren tam siedzą Veterani ciężki chyba o ludzi do party co? Może zmień serwer 30 lvl z Buffkiem zrobisz w 2 godziny :D

Do kogo mogę się zgłosić?

Właśnie zamierzam zmienic, bo słabo tam z populacją. Nie mogę się połączyć z waszym kanałem na ts3 ;/

178.217.190.50:6470

Witam kiedyś grałem w Aion jak było 4.0 czy od tamtego czasu dużo się zmieniło czy dodali nowe klasy i czy ciągle jest p2p z itemshopem kiepskim .

Gdzie gra najwięcej polaków na jakim serwerze plus lepiej pobierać w steam czy od gameforge

Witam kiedyś grałem w Aion jak było 4.0   czy od tamtego czasu dużo się zmieniło   czy dodali nowe klasy    i czy ciągle jest p2p z itemshopem kiepskim .

Gdzie gra najwięcej polaków na jakim serwerze   plus   lepiej pobierać w steam czy  od  gameforge

Hej, od tamtego czasu bardzo dużo się zmieniło, klasa chyba została dodana bard, teraz jest f2p, ale trzeba kupic gold pack aby swobodnie grać, możesz kupić go za zł na allegro albo w grze jak uzbierasz kasę, serwer barus jest polskim serwerem, jest też niedawno otwarty mirien ale tam jest mała populacja i jest nadzieja ze te serwery połączą. Jak będziesz pobierac przez steam powinno być full transfer jaki masz od operatora, pobieralem parę razy od gf to miałem różnie (full i później spadek)

trzeba kupic gold pack aby swobodnie grać, możesz kupić go za zł na allegro albo w grze jak uzbierasz kasę,

Fredmen a jak się zbiera kasę w grze żeby kupić złoty pakiet

Jest taka instancja która nazywa się Biblioteka Wiedzy / Library of Knowledge. Z niej dostajesz Supplementy do podbijania EQ i te suple sprzedajesz u zwykłego NPC'ka. Jest limit sprzedaży na konto. Tygodniowo sprzedajesz suplementy za 120 milionów kinah.

pod wzgledem rozwoju w Aiona uczysz sie wszystkiego sam...nie mozna tu zepsuc postaci :)rob questy chodz na instancje o ile znajdziesz jakies party przed max lvlem pewnie jest to obecnie dosc trudne a pozniej jakos pojdzie z gorki.

Jest limit sprzedaży na konto. Tygodniowo sprzedajesz suplementy za 120 milionów kinah.

Dodam tylko że powyżej 70lvl limit na konto jest 113kk a nie 120kk :) oczywiscie jak bedziesz wystawiać itemki na AH to nie ma żadnego limitu z zarobionej kasy tutaj możesz zarabiać bez ograniczeń. Chyba że na 75lvl jest 120kk ale do tego lvl jeszcze nie doszedłem ;)

Dodam tylko że powyżej 70lvl limit na konto jest 113kk a nie 120kk  oczywiscie jak bedziesz wystawiać itemki na AH to nie ma żadnego limitu z zarobionej kasy tutaj możesz zarabiać bez ograniczeń. Chyba że na 75lvl jest 120kk ale do tego lvl jeszcze nie doszedłem  

To kwestia GP. Jeśli nie masz pakietu limit sprzedaży np. suplementów, które najbardziej opłaca się sprzedawać to 13kk, natomiast jeśli masz pakiet limit wynosi 120kk. Nie ma co do tego ograniczenia lvl'owego. Oczywiście jeśli chodzi o broka to nie wlicza się on w limit. Chodzi mi tylko o sprzedaż w sklepie u npc.

Cała filozofia.

To dziwne bo mam gp i co tydzień mogę tylko sellnac suple za 113kk, to jestem od paru miesięcy sporo kasy w plecy, muszę to zgłosić do supportu, ah ten gf

Bo limit to nie jest 120kk! Nigdy nie było.

Poziom Ze Złotym Pakietem Konto Starter
1-30 39.900.000 5.985.000
31-40 52.500.000 7.875.000
41-50 87.150.000 13.069.000
51-55 90.300.000 13.545.000
56-60 105.000.000 15.750.000
61-65 113.610.000 17.041.500
66-70 113.610.000 17.041.500
71-75 113.610.000 17.041.500

.

Bardzo proszę o nie offtopowanie w założonym przeze mnie temacie, który nie dotyczy ani serwerów ani GP. Temat zgłoszony do zamknięcia.