Witam. Gram w WOW trail, bardzo przyjemnie mi się gra, dlatego lada dzien kupuje battlechesta. Mam juz 15 lvl, i poki co na tym stoje, bo od teraz cięzko zaczelo mi isc, nie wiem czy to ja nie potrafie grac, czy teraz poziom wzrósl. W kazdym razie, szukam ludzi, ogarniajacych Wow'a, lub tez nowych graczy, ktorzy mnie przygarną do siebie. Bo nie ma to jak grac z ekpią. Zwlaszcza, ze ja super graczem nie jestem i pomoc zawsze by sie przydala : )
Początkujący w WOW'ie
z ciekawosci :
- kim grasz
- na jakim serw. (aliance/horda)
bez loomow i ench nigdy nie bylo latwo:D:D
Do 60 lvl expienie idzie nawet fajnie, idzie w trzy dni to ogarnąć, dopiero potem robią się schody.
z ciekawosci : - kim grasz - na jakim serw. (aliance/horda) bez loomow i ench nigdy nie bylo latwo:D:D
Gram krwawym Elfem, Horda, na serwerze Chamber of Aspects. Choc zawsze server mozna zmienic i stwozyc nowa postac, w koncu mam dopiero 16 lvl.
Cześć, dodaj mnie do znajomków na battle.net. Drakean#21247
Pomogę Ci w graniu, jak będziesz miał jakieś pytania, to wal śmiało. Od 15lvl teoretycznie powinno iść łatwiej, szybsze expienie i dungeony, dziwne.
Jestem w stanie wspomóc Cię goldem w hordzie na draenorze w Alliance na silvermoonie
A moje pytanie kim grasz chodziło mi bardziej jaką klasa =)
Jestem w stanie wspomóc Cię goldem w hordzie na draenorze w Alliance na silvermoonie A moje pytanie kim grasz chodziło mi bardziej jaką klasa =)
Gram łowcą : )
Hunter najlatwiejszy do expienia polecam bm(range) badz survi(melee) i jesli szukasz rodakow to burning legion horda defias brotherhood ally
A wiecie moze ile kosztuje przenesienie postaci na inny server? : )
Jak dopiero zaczynasz w ogóle nie opłacalne.
Wchodzisz do sklepu blizza I tam masz podane ile za transfer.
Jak dopiero zaczynasz w ogóle nie opłacalne. Wchodzisz do sklepu blizza I tam masz podane ile za transfer.
Racja, faktycznie drogo jak na zmiane serwera. A wiec zaczynam nową postacią na Burning Legion.
Witam. Gram w WOW trail, bardzo przyjemnie mi się gra, dlatego lada dzien kupuje battlechesta. Mam juz 15 lvl, i poki co na tym stoje, bo od teraz cięzko zaczelo mi isc, nie wiem czy to ja nie potrafie grac, czy teraz poziom wzrósl. W kazdym razie, szukam ludzi, ogarniajacych Wow'a, lub tez nowych graczy, ktorzy mnie przygarną do siebie. Bo nie ma to jak grac z ekpią. Zwlaszcza, ze ja super graczem nie jestem i pomoc zawsze by sie przydala : )