siema jestem nowy w LoLu szukam kogos kto zaczyna grac w LoLa lub kogos kto nauczylby mnie w niego grac piszcie priv jesli mozecie. pozdrawiam
Początkujący
Jaki server ? jakies informacje o sobie ?
Ja może, zostanę w LoL'u może nie, na razie jestem w poszukiwaniu tego jedynego MOBA .
Dobrze by było gdybyś coś więcej o sobie napisał. Tak to ani serwera nie podałeś, ani wieku (dla niektórych to jest istotne, bo nie każdy chce grać z gimnazjum albo wręcz podstawówką - bez obrazy), ani kompletnie nic poza tym że nie masz doświadczenia. A to jednak dość istotne jest
EDIT: @down: ale dla niektórych wiek jest ważny... dlatego to też powinien uwzględnić
Mi nei chodzi o wiek Bo sam mam 14 lat tak wiem ze komus to moze przeszkadzac ale mam dobre checi wlasnei tak jak up server itd.
czekam na odp.
Dobrze by było gdybyś coś więcej o sobie napisał. Tak to ani serwera nie podałeś, ani wieku (dla niektórych to jest istotne, bo nie każdy chce grać z gimnazjum albo wręcz podstawówką - bez obrazy), ani kompletnie nic poza tym że nie masz doświadczenia. A to jednak dość istotne jest
Nie każdy kto jest z gimnazjum jest debilem .
Co do tematu to od siebie mogę zaoferować pomoc w ogarnięciu buildów postaci itp. Chyba, że grasz na serverze north amercia (ale to i tak mało narazie gram, bo mam firefalla i dote 2)
wiek 21 serwer eastEU nick DrummerPL
Ja jestem na tym drugim serwie europejskim .
siema jestem nowy w LoLu szukam kogos kto zaczyna grac w LoLa lub kogos kto nauczylby mnie w niego grac piszcie priv jesli mozecie. pozdrawiam