Początkujący

siema jestem nowy w LoLu szukam kogos kto zaczyna grac w LoLa lub kogos kto nauczylby mnie w niego grac :) piszcie priv jesli mozecie. pozdrawiam

Jaki server ? jakies informacje o sobie ?

Ja może, zostanę w LoL'u może nie, na razie jestem w poszukiwaniu tego jedynego MOBA ;).

Dobrze by było gdybyś coś więcej o sobie napisał. Tak to ani serwera nie podałeś, ani wieku (dla niektórych to jest istotne, bo nie każdy chce grać z gimnazjum albo wręcz podstawówką - bez obrazy), ani kompletnie nic poza tym że nie masz doświadczenia. A to jednak dość istotne jest ;)

EDIT: @down: ale dla niektórych wiek jest ważny... dlatego to też powinien uwzględnić ;)

Mi nei chodzi o wiek Bo sam mam 14 lat tak wiem ze komus to moze przeszkadzac ale mam dobre checi :) wlasnei tak jak up server itd. :) czekam na odp.

Dobrze by było gdybyś coś więcej o sobie napisał. Tak to ani serwera nie podałeś, ani wieku (dla niektórych to jest istotne, bo nie każdy chce grać z gimnazjum albo wręcz podstawówką - bez obrazy), ani kompletnie nic poza tym że nie masz doświadczenia. A to jednak dość istotne jest

Nie każdy kto jest z gimnazjum jest debilem ;).

Co do tematu to od siebie mogę zaoferować pomoc w ogarnięciu buildów postaci itp. Chyba, że grasz na serverze north amercia (ale to i tak mało narazie gram, bo mam firefalla i dote 2)

wiek 21 serwer eastEU nick DrummerPL

Ja jestem na tym drugim serwie europejskim :).

siema jestem nowy w LoLu szukam kogos kto zaczyna grac w LoLa lub kogos kto nauczylby mnie w niego grac :) piszcie priv jesli mozecie. pozdrawiam