Guild Name ?
Początkujący
Masz w mojej sygnaturce
Meta Play
Wczoraj roznieśliśmy w pył drugą gildię na serwerze Poszedł fejm w server.
Podepnę się pod temat, bo w sumie pasuje.. Mam pytanie, czy grając bez kupna patrona czy jak to szło, idzie na niego zarobić 'darmowym' kontem? Siedzę teraz w Norwegii, problemy z kontem bankowym, nie mogę jeszcze założyć, a na polskich debet..
Podepnę się pod temat, bo w sumie pasuje.. Mam pytanie, czy grając bez kupna patrona czy jak to szło, idzie na niego zarobić 'darmowym' kontem? Siedzę teraz w Norwegii, problemy z kontem bankowym, nie mogę jeszcze założyć, a na polskich debet..
Idzie ale może to zająć sporo czasu w zależności na ile znasz gre i ile czasu poświęcisz na nią.
Przy obecnych cenach apexów bardzo łatwo można zarobić na nie, bez większego wysiłku, nawet na kontach f2p.
Jezeli masz kogos z kim zaczynac to warto, samemu sobie odpusc
Przy obecnych cenach apexów bardzo łatwo można zarobić na nie, bez większego wysiłku, nawet na kontach f2p.
j/w
Gówno prawda są fajne gildie pomocni ludzie wiec nie czaje "bez znajomych nie graj" to po co sie robi gildie ?
Wpadasz do dobrej gildii ludzie udostępniają swoje farmy pomagają jak moga i jest lżej i zabawniej
Ja tam gram ze świetnymi ludźmi i nie narzekam.. A poznałam ich dopiero na fresh servie w Archeage
Także można zacząć solo i znaleźć super ludzi ^-^
Witam witam ponownie !
w końcu udało mi się dostać na serwer Fresh muszę przyznać że AA to jest z ciekawszych MMORPG'ów w jakie grałem.
Mój nick Dziubas zapraszam wszystkich chętnie wspólnie pogram chciałem jeszcze o coś zapytać
@unlucky
Witaj, jeśli zwolniło by się miejsce w Twojej gildii chętnie bym dołączył
@Magar
Witaj kolego, wcześniej pisałeś odnośnie buildów, że ich koszt resetowania jest śmieszny, czy to dalej wygląda tak na nowym serwerze?
pytam dlatego że w przeciwieństwie do większości wolę sam eksperymentować z skillami / buildami ale jednocześnie nie chciał bym później na max lvl wydawać fortunę na reset więc wolę zapytać
ArcheAge na prawdę fajny tutył jeszcze raz zapraszam wszystkich do wspólnej gry chętnie pogram mój nick Dziubas
Do nas jest trochę chętnych osób - a miejsca prawie stale brak.. ^.^ Trzeba się orientować samemu
Rekrutacja jak na razie od 50, ale z czasem pewnie ten próg się podniesie do 55, healerzy najmilej widziani.
Tak koszt resetowania dalej jest taki sam - czyli śmiesznie tani (1,5g za rozdane jakieś 15 punktów w jednej klasie to grosze :v).
Witam
Dopiero zaczynam gre dzisiaj i poszukuje jakiegoś builda pve dla archera, żeby pod koniec gry nie bawić się w jakieś resetowanie umiejętności czy coś w tym stylu.