Początkujący

Witam

Dopiero zaczynam gre dzisiaj i poszukuje jakiegoś builda pve dla archera, żeby pod koniec gry nie bawić się w jakieś resetowanie umiejętności czy coś w tym stylu.

Stary ale wiesz ze reset kosztuje cale nic bedziesz go robil setki razy i tak ;p
Baw sie buildami wedle uznania na ArcheBase jest fajny builder sa tam pro jaki toolsy do buildow

Witam

Dopiero zaczynam gre dzisiaj i poszukuje jakiegoś builda pve dla archera, żeby pod koniec gry nie bawić się w jakieś resetowanie umiejętności czy coś w tym stylu.

Em.. Okej archer.. I coś jeszcze?
Wiesz coby nie było ale główna klasa składa się z 3 podklas :v Skąd mam wiedzieć czy chodzi o primevala, stone arrowa czy coś innego? Określ się

Jest może jakaś klasa takiego wojownika/bladera noszącego dwa miecze połączonego z magiem? Wojownik walczący 2 mieczami wspierający się jakąś magia żywiołów np burzy czy ognia :P coś takiego, a dodatkowo jest to grywalna klasa ;]?

Jest może jakaś klasa takiego wojownika/bladera noszącego dwa miecze połączonego z magiem? Wojownik walczący 2 mieczami wspierający się jakąś magia żywiołów np burzy czy ognia  coś takiego, a dodatkowo jest to grywalna klasa ;]?

Nie za bardzo bo to klasy korzystające z innych starów
Ale chyyyba Skullknight daggerspell i shadowknight
Nie wiem jak chcesz zeby to wygladało ale te kalsy maja drzewka magiczne

Odnośnie OP jeżeli chcesz PvE hmm arcane hunter jest chyba dalej ok i druid
Ale i tak... jak chcesz miec PVE po proooostu musisz mieć witchcraft bezplay death solo grind nie istnieje ;p ten skill jest stworzony dla grinderów i ludzi lubiących solo

Witam

pytanie z innej beczki, udało wam się stworzyć postać na nowym serwerze/??? Też bardzo mam chrapkę na tego MMORPG'a tylko że gram póki co na Rangorze bo tam nie ma szans kolejki po 1000+

Ja gram na fresh serverze z gildią. ^^

Nie no tutaj to kolejki są lekko 1900-2100+ (patronowej) na porządku dziennym xD Bez patrona nie wejdziesz, a i z nim to jest dobre parę godzin.

TRION jawnie śmieje się w twarz graczom z EU. Mam nadzieję, że w końcu coś zrobią, bo jest jakiś słaby żart, te kolejki. Bankowo przez to stracą ogromną ilość graczy. Wiele osób daje im kredyt zaufania np. do stycznia. Jeżeli do tego czasu nic się nie zmieni to sporo ludzi zrezygnuje z grania, bo nikt nie chce czekać po 5-6h w kolejce żeby pograć potem z godzinę, albo dostać crasha i nie pograć wcale.

Moje pytanie z kolei brzmi następująco : po której stronie gra więcej pl community nuia czy haranya ? bo na forum widziałem ogłoszenia do naboru tylko 2 gildii po stronie nuia a obecnie po 25h+ wbijania na server stworzyłem warborna i nie wiem czy to był słuszny wybór

Bodaj dziś udało się ustabilizować (w końcu) serwery NA, więc jest szansa że nasze kolejki spadną.

Moje pytanie z kolei brzmi następująco : po której stronie gra więcej pl community nuia czy haranya ? bo na forum widziałem ogłoszenia do naboru tylko 2 gildii po stronie nuia a obecnie po 25h+ wbijania na server stworzyłem warborna i nie wiem czy to był słuszny wybór 

Po stronie haranya na pewno jest jedną polska gildia, czy więcej to nie wiem.. Ale community wydaje mi się po tej stronie mocniejsze :P Niemniej jednak to tylko moja subiektywna opinia.

Po haranya jest bardzo mocna polska gildia. Aktutalnie jesteśmy albo TOP 4 albo 5 na serwerze :)

Wybrałem ten, jest w porządku?

http://earlygame.net/archeage/builds/72825-Arcane_Hunter_Bow_PvE_Leveling#6.2.4/HgZj2kj7UP21

Średnio :D Zamień witchcraft na shadowplay albo wybierz archery, shadowplay i defense.

Ze co ? Witchcraft to Core pod Pve -.- jak chcesz schludnie grindowac bez play death ?
mozesz sobie aura wywalić na shadowplay ale hmm nie wiem czy tak warto

pytanie z innej beczki, udało wam się stworzyć postać na nowym serwerze/??? Też bardzo mam chrapkę na tego MMORPG'a tylko że gram póki  co na Rangorze bo tam nie ma szans kolejki po 1000+

żeby wbić na Fresh musisz mieć konto stworzone po 10 grudnia - ja na starym tez tam nie mogłem wbić (na czerwono serwer się świecił i connect nie było podświetlone)

Jak wrażenia ogólnie z nowego serwera? Dużo z Was gra?

Ja gram :D

Cała gildia= 100 osób

Jak wrażenia ogólnie z nowego serwera? Dużo z Was gra?

Nie narzekam c: Gildia 99/100 membersów i wszyscy aktywnie grają ^_^