Poczukiwany skład na s4 w lola

Siema! Ja wraz z kolegą, poszukujemy paru osób do teamu na Sezon IV. Poszukujemy osób które dzielą nasz zapał, chęć do gry oraz potrzebą osiągnięcia czegoś konkretnego w nadchodzączym sezonie. Najlepiej aby zgłaszali się gracze, którzy mają zamiar grać na poważnie a nie rezygnować po zagraniu 2-3 meczy, na wszystko potrzeba czasu.

Aby dołączyć do naszego teamu trzeba spełnić wymagania, które nie są zbytnio wygórowane:

* TS3/Skype

* Wiek 14 + , bądź mutacja

* Dywizja ... to nie ważne, liczy się to abyś dysponował jakimś doświadczeniem oraz więdzą na temat gry

* Dużo czasu na wspólne rozgrywki

Reszta do dogadania.

Kontakt:

Wzór podania:

[b]Wiek:[/b]
[b]Nick:[/b]
[b/]Rola:[/b]
[b]Ulubione postaci:[b]

Witam z racji tego ze gram z kumplem dlugi czas na bocie wiec zamieszcze dwa zgloszenia w jednym poscie

Nick : Harcu

Rola :AD Carry

Ulubione postacie : Graves ,Miss Fortune,Twitch,Varus,Tristana

Nick :Crush

Rola : Support

Ulubione postacie:Thresh Leona Lulu Nami Annie

P.S

Mam nadzieje ze to nie bedzie kolejny team typu "gramy dla beki" tylko cos konkretniejszego

Nick:Lesny Jebak

Rola:Mid/Jungler/

Ulubione postaci:Nidalee,Gragas,Volibear,Evelynn,Shaco,Hecarim,Lee Sin

Nick : Biernisz

Rola : Zagram wszystko poza junglą w której mało co grałem ... Na topie mi idzie dość dobrze w zależności jaką postacią gram, ale jednak moimi main liniami jest botlane jako adc i mid.

Ulubione Postacie : Kata, akali, ryze, ahri <3, zed <3, nida, lux <3, gragas, vayne <3, varus, cait, ashe, ezreal, trist, hmm jeszcze... khazik, lee sin, i coś tam się jeszcze znajdzie ...

Pozdro

:

Nie podałeś serwera... jak EUW to:

Nick: Akaz92

Rola: mid

Ulubione postacie: Ahri, Lux, Nidalee, Cassiopeia, Anivia, Kennen, Zyra, Twisted Fate.

Nick: Rikoud05ennin

Rola: jungler

Ulubione postacie: Jax, Yi, Nocturne, Olaf, Nidalee, Vi, Warwick

Jezeli faktycznie zbieracie ludzi aby cos osiagnac w s4, to ja sie pisze na powaznie, bez beki, bez trolowania i bez flame'a (z przegranego meczu wyciagamy wnioski i tyle), jestem teraz on wiec jak chcecie cos zagrac to piszczie

Nick: Strup3k

Dywizja: Gold V

Rola: ADCarry/Solo Top

Ulubione postacie:

TOP - Elise, Aatrox

ADC - Vayne, Caitlyn

[b]Wiek: 19[/b]

[b]Nick: hrupioncy jesz[/b]

[b/]Rola: mid[/b]

[b]Ulubione postaci: ostatnio swain/viktor/heimerdinger, ale potrafię grać większą ilością[b]

Piszę się tylko na poważne granie, tak jak mówił kolega 2 posty wyżej pisał.

s1: bronze

s2: gold

s3: platynka III

Siema! Ja wraz z kolegą, poszukujemy paru osób do teamu na Sezon IV. Poszukujemy osób które dzielą nasz zapał, chęć do gry oraz potrzebą osiągnięcia czegoś konkretnego w nadchodzączym sezonie. Najlepiej aby zgłaszali się gracze, którzy mają zamiar grać na poważnie a nie rezygnować po zagraniu 2-3 meczy, na wszystko potrzeba czasu.

Aby dołączyć do naszego teamu trzeba spełnić wymagania, które nie są zbytnio wygórowane:

* TS3/Skype

* Wiek 14 + , bądź mutacja

* Dywizja ... to nie ważne, liczy się to abyś dysponował jakimś doświadczeniem oraz więdzą na temat gry

* Dużo czasu na wspólne rozgrywki

Reszta do dogadania.

Kontakt:

Wzór podania:

[b]Wiek:[/b]
[b]Nick:[/b]
[b/]Rola:[/b]
[b]Ulubione postaci:[b]