Siema ziomale jol.A wiec chce byc adminem.Jak widzicie durzo udzielam sie na forum.Mam juz doswiadczenie w administratowaniu.Bylem administratorem interi wugle to ja wymyslilem interie.Gralem gralem glowna role w karate kid(haja), wogle to ja jestem karatekidem.Udzielalem glosu do zombiakow w left for did 1,2 i 3.Mialem ninje w metinie(lvl1), wugle ja wymyslilem metina.Wygralem 2 razy pod zad mam talent.Muffcie na mnie pinguin,pingwin,pangwin,pungwin,pengwin,prengwin.Ale wolal bym zebyscie nazywali mnie pingwin master.Zauwazylem ze te furum jest pelne botow kture nawet pisac nie umnieja.Zapomnialem powiedziec ziomale lub ziomy jol jak wolicie ze bylem administratorem na jutjub wogle to ja to wymyslilem.Oto moya recka metina w ktorej jak juz muwilem durzo osiagnelem:
Metek fajna gra 18+.
Sa tam postacie jak mag,szejmen lorjor lub nindza
One wala zabawkami takie potforki jak glody pies, bardzo glodny dziki pies, okropnie glodny dziki pies, zdechly dziki pies. I tak dalej ale radze ich nie atakowac bo sa za dobre ja z mojim high lefelem (1) nie ómiem ich zabic.
Z jakims tam levelem mozesz sóper fajne zeczy ubierac jak zbroia o nazwie
Zbroja kture morzna ulepszac moja ma +0 (bardzo dlugo na to potrzebowalem)
Okej jak widzicie duzo potzebowalem czasu na napisanie tej recki bo az 10 sek.
Dobra ja i tak administratorem wiec nie musicie odpowiadac i bic mi brav jaka fajna recezje napisalem wiec baj baj,nara, narq, czesc, pa,pa pa, pa pa pa,
skdghgghdhgdhgd
hggh
hg
hj
jhj
gjhtsrsed
rere
trszt
ztuzfujifjhjfjfjfjf
jh
j
j