Podaruję klucz do gry ESO

Witam

Robiąc porządki w mieszkaniu odnalazłem kartkę z kluczem do standardowej edycji gry ESO.

Klucz sprawdziłem jest prawidłowy nie aktywowałem go na koncie, więc można go aktywować na swoim własnym.

Oddam klucz jakiejś "fajnej" osobie:)

W kilku słowach dlaczego "TOBIE"?

Klucz powędruje do osoby o godzinie 21.00 dnia dzisiejszego.

Dlaczego mi? Szczerze to sam nie wiem ;) a róbta co chceta, fajny to ja nawet nie jestem, fajna to może być woda po goleniu, ale nie MŁA we własnej osobie ;>

Grałem w wiele gier MMO lecz od samych początków zapowiedzi nie mogłem doczekać się TESO. Nie mogłem doczekać, ponieważ od zawsze byłem fanem tej sagi (jeśli można to tak ująć). Początkowe zasady płatności za gre, czyli Pay-To-Play nie dawały mi możliwości zagrania w ten tytuł, gdyż nie byłem w stanie płacić za granie w gre. Następnie przejście na Buy-To-Play zbliżyły mnie do tego lecz zawsze było coś ważniejszego do zapłacenia niż kupienie gry co ciągle odciągało mnie od tego tytułu. W między czasie miałem ogromną przyjemność przetestowania TESO podczas jednego z free weekendów jakie były i jeszcze bardziej spowodowało to obsesje na punkcie tego tytułu :D. Z chęcią pograłbym w tą grę dłużej niż tylko weekend.

Witam, jako Janusz, który by chciał coś za darmo mogę powiedzieć, że od dłuższego czasu planuje zakupić właśnie tą grę lecz te 40 zł to nie jest jakiś duży wydatek, ale jednak jakoś nie mogę się przekonać by je wydać i sprawdzić czy warto było.Gra w sama sobie mi się podoba, może z tego względu, że nie mogę nic dla siebie znależć ostatnimi czasy, klimaty Skyrim'a uwielbiam, ale czy to będzie taki sam klimat jak przy singlu? sam nie wiem i dlatego ciężko mi się zabrać do tego tytułu może szczęście i okazja jaka tutaj jest pomoże mi w tym :)

Dlaczego mi? To jest bardzo dobre pytanie :) ostatnio z przyjaciółmi mamy faze na tesa, przez co postanowilismy ze przejdziemy wszystkie części. Brakuje nam tam tylko jednej rzeczy co-op'a/multi, żebyśmy mogli razem pograć. Kiedyś nawet gadaliśmy o tesie online i mieliśmy zakupić ale cóż nie wyszło :/. Może gdyby udało mi się go zdobyć to oni by go kupili :).

Witam ! :)

Od kilku dni szukałem gry na zabicie czasu i odnalazłem TESO i się tą grą zainteresowałem ale niestety gra jest B2P, a ja jako uczeń nie pełnoletni i nie zarabiający pieniędzy mieszkający wraz z rodzicami nie stać mnie na wydanie pieniędzy na ten tytuł, gdyż nawet te 40 dla kogoś jak ja to jest dużo, a pieniędzy od rodziny nie dostane na "głupoty" to mam nadzieje ze dostane grę własnie od Ciebie i będę mógł miło spędzić czas po meczącej nauce. :)

Pozdrawiam !

Ja co prawda mam TESO bo to po prostu dobra gra, od dłuższego czasu namawiam kolegę do wspólnej gry, niestety ociąga się z kupnem TESO, było by świetnie móc mu podarować klucz i wspólnie pograć :)

Na górze ludzie

Na dole też

Oddasz dziś klucz komu chcesz

Lecz nie wiem czy wiesz

I inni też

że klucza na priv dziś mi wyślesz XD

Dlaczego ja? Od ładnych 2-3 lat nie mogę w żadnej grze zagrzać miejsca dłużej niż tydzień. Nie wiem czy to ja się wypalam czy po prostu jakość współczesnych mmo jest tak niska. Słyszałem jednak że TESO jest grą która wciąga na długie miesiące. Zawsze chciałem ją sprawdzić ale przeszkadza mi brak triala a nie jestem zwolennikiem kupowania kota w worku :)

Cześć. Dlaczego ja?. Podobnie jak kolega up nie potrafię w żadnej grze wytrzymać dłużej niż tydzień. Ponadto kilku kumpli gra właśnie w ESO i mówią mi że to będzie gra dla mnie. Nie chcę wydawać tych 40-50 zł w ciemno choć wiem że to nie jest duża kwota. W moim wieku ciężko zdobyć pieniądze. Na pewno nie otrzymał bym ich od rodziców. Więc ty możesz zastąpić mi rodziców w tej kwestii xD. Dziękuje, i pozdrawiam wszystkich :)

Dlaczego ja? Cóż, nie żebym był zwolennikiem mmorpg(przejadły się, chociaż zagrałbym w coś nowego). Nie będę pisał żadnych rozczulających opowieści o tym, że mnie nie stać/trudna sytuacja/śmierć psa czy inne pierdoły. Co najwyżej mogę pomarudzić, że nie mam dziewczyny PepeFeels ... ale przechodząc do sedna, pograłbym i tyle.

Andrzej Duda !! :D

Chętnie przygarnę klucz, aktualnie nie mam w co grać i jestem weteranem elder scrolls, swoją przygodę zacząłem od daggerfalla. Lubię gry rpg, moim ulubieńcem są Gothic i risen i oczywiście elder scrollsy

Nie chce nic wyrokowac, ale tego nikt nie przebije

Czemu mi ? bo nigdy nie grałem w tą grę a zawsze chciałem w nią zagrać ale nie miałem na nią pieniędzy :)) A w coś po 3 dniach praktyki chętnie bym popykał :)))

Jestem fajny :) Eso jest fajne. Ale nie ja chcę w to grać a podarować go swojemu bratu :) Swoją kopię już mam.

Wiadomość wysłana do forumowicza. Będzie chciał to sam się ujawni.

Pozdrawiam wszystkich

Witam

Robiąc porządki w mieszkaniu odnalazłem kartkę z kluczem do standardowej edycji gry ESO.

Klucz sprawdziłem jest prawidłowy nie aktywowałem go na koncie, więc można go aktywować na swoim własnym.

Oddam klucz jakiejś "fajnej" osobie:)

W kilku słowach dlaczego "TOBIE"?

Klucz powędruje do osoby o godzinie 21.00 dnia dzisiejszego.