Podcast #IEM2016 Katowice

Cześć,

Jako, że byliśmy razem z Wawrzynem na IEM'ie (dzięki uprzejmości akredytacji medialnych), oprócz samej krótkiej relacji, chcielibyśmy nagrać dla Was podcast. Porozmawiamy ogólnie o całym IEM'ie, poruszymy parę ciekawych tematów(przynajmniej mamy taką nadzieję). Pytanie do Was jest takie, czy wolicie aby był to podcast Live czy chcecie byśmy Wam wrzucili go od razu na kanał?

Oczywiście to z live również pojawi się na kanale lecz prawdopodobnie trochę później. Więc Ci co nie będą w stanie na nim być nadal będą mogli go usłyszeć po jakimś czasie.

Podbijam temat. Mamy trochę rzeczy do obgadania które nie znajdą się w relacji, bo chcę aby relacja była pigułą informacji a nasze dywagacje trochę się mogą... Rozwinąć. Tak czy siak, ja osobiście jestem za tym by zrobić podcast live aby ewentualne pytania mogły uzyskać odpowiedzi od razu, a nie dopiero potem w komentarzach.

Sama idea podcastu kiedyś się całkiem nieźle przyjęła i poweidzmy, że tym chcemy sprawdzić czy dalej jest to jakiś pomysł i czy to Wy - użytkownicy będziecie mieli ochotę nas posłuchać.

POZA TYM - będzie to wstęp i wypytanie WAS czy będziecie chcieli zapoznać się z naszym pomysłem na streamy w przyszłości. Ujmijmy to tak - ta decyzja to lekki wstęp do tego by nieco rozruszać naszą społeczność tutaj i sprawić byśmy wszyscy lepiej się nieco poznali. Dlatego właśnie zachęcam do głosowania :)

Ja z chęcią zobaczyłbym stream :10:

Stream najlepiej, można na bieżąco zadawać pytania i odpowiadać. Tak z filmiku to część się zapomni, niektórzy nie będą zadowolenie z materiału.

8938506.jpg

Zrobić stream i nagrać go jako podcast.

Taki jest właśnie plan ostateczny. Stream najpewniej będzie jutro także mam nadzieję, że wpadniecie :D

O której można się go będzie spodziewać? :D

Stream będzie w piątek!

Stream będzie w piątek!

O której jutro będzie ten stream?

O 20 :)

Cześć,

Jako, że byliśmy razem z Wawrzynem na IEM'ie (dzięki uprzejmości akredytacji medialnych), oprócz samej krótkiej relacji, chcielibyśmy nagrać dla Was podcast. Porozmawiamy ogólnie o całym IEM'ie, poruszymy parę ciekawych tematów(przynajmniej mamy taką nadzieję). Pytanie do Was jest takie, czy wolicie aby był to podcast Live czy chcecie byśmy Wam wrzucili go od razu na kanał?

Oczywiście to z live również pojawi się na kanale lecz prawdopodobnie trochę później. Więc Ci co nie będą w stanie na nim być nadal będą mogli go usłyszeć po jakimś czasie.