Wyrobiliśmy się z publikacją kolejnego podcasta i miejmy nadzieję, że uda nam się utrzymać taki "cykl wydawniczy". W szóstym już odcinku podcastu RozMMOwy ubiegły tydzień został podsumowany przez Algaista oraz Brodę. Dodatkowo została przeprowadzona dyskusja na temat możliwości zastąpienia gier single player w całości przez g...
PODCAST - nowy odcinek
Szczerze to powiem, że się nie nadajecie do tej roboty. Wcześniej bluźniliście mówiliście jak do "kumpli", a teraz się staracie i mówicie jak lamusy. Nie ma tego luzu. W tym odcinku była pełna spina w ten sposób jakby ktoś wam przytykał broń do głowy.
Nieee ! Ja miałem wygrać tą koszulkę Co do samej rozmowy było czuć takie lekkie spięcie, być może więcej luzu :]
No napewno jest lepiej niz w pierwszych odcinkach gdzie byl jeden wielki chaos. Wiadomka, ze mlodzi woleliby same bluzgi, ale to ma byc bardziej profejonalnie. Dla mnie na plus.
Wyrobiliśmy się z publikacją kolejnego podcasta i miejmy nadzieję, że uda nam się utrzymać taki "cykl wydawniczy". W szóstym już odcinku podcastu RozMMOwy ubiegły tydzień został podsumowany przez Algaista oraz Brodę. Dodatkowo została przeprowadzona dyskusja na temat możliwości zastąpienia gier single player w całości przez g...