Podcast: odcinek tysiąc pięćset sto dziewięćset

Z racji pojawienia się w serwisie i na forum nowych twarzy, a także zbliżających się wielkimi krokami wakacji(tudzież urlopów), ponawiam pytanie i zachęcam do sklecenia jakiegoś podcastu. Chętnych zapraszam do wpisywania się poniżej. W międzyczasie ogarnę jakiś przystępny sposób do szybkiej komunikacji między uczestnikami w celu sprawnego omówienia formy, terminu nagrania itp.

Wymagana jest ogólna znajomość gatunku MMORPG, regularnie czas na oczytanie, zorientowanie się w omawianych tematach, sporadycznie także czas na ogranie poszczególnych tytułów z gatunku. Reszta wyjdzie w praniu.

Ktokolwiek jest za i w?

#edit, pierwszy, wstępny skład został już wyznaczony.

Pomysł epicki. Nie wiem tylko jakby to mogło wyglądać.

formuła podcastu jest do przedyskutowania. To co ja sobie wymarzyłem, to grupka stałych uczestników (nie wykluczam gościnnych występów - ba, jestem nawet za, ale określony, osłuchany i zgrany ze sobą skład powinien być stały), telegraficzny skrót najciekawszych wiadomości ze świata MMO z komentarzem uczestników, luźne dyskusje na określone tematy, dzielenie się swoimi wrażeniami z ostatnio ogrywanych tytułów (niekoniecznie nowości). Pod koniec być może coś około-MMO/-growego, tj. wrażenia na temat przeczytanych książek, obejrzanych filmów, ogranych gier spoza gatunku itp.

Fajny pomysł. W sumie to mam i obeznanie w MMORPG i czas więc mógłbym wziąść w tym udział. O ile mój głos będzie się nadawać (luzik, jestem po mutacji).

Z miłą chęcią się zgłoszę.

Ja bym się zgłosił bo na MMORPG bardzo dobrze się znam jednak wiek i głos raczej by nie pasował :(

pomysł był już dawno i z tego co pamiętam zgłosiło się parę osób (w tym ja) ale do przodu nic nie poszło.

Wiem, wiem... propozycja była składana kilkakrotnie przez kilka różnych osób, do uczestnictwa też zgłaszali się różni ludzie, ale na deklaracjach i chęciach się kończyło. Tym razem spróbuje pociągnąć sprawę jak najdalej i jak najszybciej to będzie możliwe, by coś z tego w końcu wyszło.

Na dniach JAKOŚ skontaktuję się z chętnymi - póki co, "rekrutacja" jest wciąż otwarta.

@salek, rozumiem, że wciąż zainteresowany?

oczywiście, jeśli będzie to sprawnie poprowadzone, będzie napisany jako taki scenariusz każdego podcastu (w sensie, że członkowie będą to robić) to jak najbardziej.*

*oczywiście nie chodzi mi o z góry zaplanowany każdy podcast, tylko o jego tematykę, bo wiadomo, że nie wszystko pójdzie idealnie ale grunt by się temat zgadzał.

Wstępne szkice już opracowałem, wyczyść sobie trochę skrzynkę, to cie dołącze do konferencji z ludźmi powyżej i to omówimy - choćby prowizorycznie.

@nieważne, już wszystko wiem ;D

done. : )

aa okej : D

Z racji pojawienia się w serwisie i na forum nowych twarzy, a także zbliżających się wielkimi krokami wakacji(tudzież urlopów), ponawiam pytanie i zachęcam do sklecenia jakiegoś podcastu. Chętnych zapraszam do wpisywania się poniżej. W międzyczasie ogarnę jakiś przystępny sposób do szybkiej komunikacji między uczestnikami w celu sprawnego omówienia formy, terminu nagrania itp.

Wymagana jest ogólna znajomość gatunku MMORPG, regularnie czas na oczytanie, zorientowanie się w omawianych tematach, sporadycznie także czas na ogranie poszczególnych tytułów z gatunku. Reszta wyjdzie w praniu.

Ktokolwiek jest za i w?

#edit, pierwszy, wstępny skład został już wyznaczony.