Poddział Poradniki do Lola

Można by utworzyć poddział albo chociaż podpiety temat zbiorczy w dziale o Lolu gdzie userzy umieszczaliby swoje poradniki?

No, ale już jest bulidy, i wszystko inne ?.

Okey nie doczytałem o co chodzi :D.

Nie wiem, czy jakikolwiek jest sens zakładania takiego poddziału, ale jeżeli tych poradników już, jest kilka to czemu nie. Albo po prostu podajcie mi linki do nich to podepnę każdy. Niech też wypowie się ktoś z zespołu.

Najpierw to zróbcie kilka i wtedy będzie sens taki poddział robić.

Najpierw to zróbcie kilka i wtedy będzie sens taki poddział robić.

To będzie dobry pomysł aby zacząć tworzyć temat z takim buildem, gdyż odciąży to ten główny wątek z poradnikami, gdzie aby znaleźć coś na temat champa, który nas interesuje jest zwyczajnie.... niewykonalne. Albo grzebać setki stron papki...

EDIT

Tematy "pytania buildy i inne.." i "kogo warto kupić" są soo damn similar... tam się gada o tym samym w sumie. Może coś wyklikam na temat o buildzie jakiegoś champa.. :\

Ok, niech ktoś pozbiera te wszystkie tematy, a administrator (gdy się pojawi) możliwe, że założy taki poddział.

Trochę niski limit obrazków, żeby zrobić coś fajnego, ściany tekstu nie są interesujące.

Można by utworzyć poddział albo chociaż podpiety temat zbiorczy w dziale o Lolu gdzie userzy umieszczaliby swoje poradniki?