Podkladka a4tech x7

Strasznie smierdzi gumą. Pewnie dlatego ze ma gumowy spod xD no ale bez przesady, nie da sie wyytrzymac. Ma ktos pomysl jak zlikwidowac ten "zapach" ??

Możesz zostawić ja na dworze, może jakoś wywietrzeje ten niemiły zapach. Ewentualnie czymś ja wypsikać albo wysmarować, jednak nie wiadomo jak zachowa się wtedy guma, a mianowicie jej przyczepność.

Dezodorantem ją, po sprawie.

Hahahaha :D Tak sie składa że kupiłem ten sam model 2 dni temu i rzeczywiście zapach masakryczny :D Po 2 dniach szczęśliwie się ulotnił.

@Kartago sam sie ulotnil czy wietrzyles na dworze ? :P

Sam się ulotnił, ale w dzień siedziałem przy otwartym oknie. Dziś jest 3 dzień i w sumie tylko czuć lekko gume jak wąchasz samą podkładke :D

ps. Bardzo fajna podkładka z bardzo niską ceną.

Mam tą samą podkładkę, tylko kupiłem jakieś pół roku temu, zapachu gumy nie było.

Mam taką podkładkę od ponad 2 lat. Nie miałem nigdy z tym problemu.

Mam tą samą podkładkę, tylko kupiłem jakieś pół roku temu, zapachu gumy nie było.
Mam taką podkładkę od ponad 2 lat. Nie miałem nigdy z tym problemu.

Moze nie jestescie tak wrazliwi na ten zapach jak ja :v

nie rozumiem waszego problemu, podkladka jest spakowana w niewiele wiekszy kartonik od niej samej, lezy zapewne w nim okolo roku, a wy sie dziwicie ze ma zapach gumy, wejdzcie do sklepu rowerowego, raczej nie bedziecie zaszkoczeni zapachem

Strasznie smierdzi gumą. Pewnie dlatego ze ma gumowy spod xD no ale bez przesady, nie da sie wyytrzymac. Ma ktos pomysl jak zlikwidowac ten "zapach" ??