Podkladka do CS:GO

Czesc ponownie.

Tym razem mam do was zapytanie odnosnie podkladki do CS:GO.

Ktora bedzie lepsza: Razer Goliathus Control czy Speed - do csa.

Jesli chcecie prosze skladac swoje rekomendacje odnosnie podkladek do CSGO.

Zależy jaka myszka. Jak optyczna to polecam Steelseries QcK.

Myszka do cs go

Podkładka do cs go

klawiatura do cs go

dom do cs go

okno do cs go

To wszystko nie wiele zmieni, zwykła podkładka starczy

@Boosky w tibii za pewne nic to nie da

Myszka optyczna: TT Saphira

'Ohoho, kupię podkładkę gejmingowom i lepiej bedom mi hedy wchodzić'

Podkładki gejmingowe kupuje się tylko dla szpanu i po to, aby ładnie wyglądały, a twoje kryteria 'Do cs'a' to naprawdę głupota.

Ja mam tą http://www.morele.net/podkladka-natec-genesis-m33-robot-npg-0229-527701/

a kumpel jakąś z Razera (nie wiem jaki model) i nie widać żadnej, naprawdę żadnej różnicy poza tym, że jest troszkę większa i ma inny rysuneczek.

Rezun naucz się używać opcji : "Edytuj" :)

Czytam i śmiać mi się Chce :) Jeżeli aż tyle kasy masz to proszę bardzo kupuj, chyba że Chcesz się pochwalić przed znajomymi ;)

Ja gram bez żadnej podkładki do myszki, sądzę że ona by mi lekko przeszkadzała przez przyzwyczajenie. To nic Ci nie da, chyba że na prawdę masz do bani biurko i na nim myszka chodzi jakby nie Chciała to wystarczy najtańsza ;)

Właśnie nie zapomnij o klawiaturze ;) Jedyne sensowne do takiej gry są odpowiednie słuchawki, bo bez głosu czy też słabej jakości gra się Ciężej ;)

U mnie bieda gram na "gołym" biurku, ewentualnie deskę do krojenia chleba położę i wtedy hedy wpadają jak szalone...

A jakbym był słaby i potrzebował podkładki to kupiłbym albo zowie p-tf speed, albo qpad uc 50 x-large.

Nie słuchaj się kolegów co piszą głupoty bo po prostu zazdroszczą. Od siebie mogę polecić QPad CT ale jest to droga podkładka, choć dla mnie lepsza od SS QCK. Razer też jest dobry, myślę że control do CSa lepiej się sprawdzi.

Avantu przyjacielu powiedz mi czego mam zazdrościć? :) Braku skilla, który można tłumaczyć przez nie odpowiednią myszkę, podkładkę pod nią, czy też klawiature? :) Zamiast głupi, nie potrzebny, dodatkowy sprzęt wolę Sobie kupić grę ;) Uważam że jednak lepiej grać dla zabawy niż denerwować się bez potrzeby ;)

Avantu

Zazdrościć czego? Obrazku na podkładce? XD

Bo gadacie głupoty. Podkładka jest ważna ale co ja mogę rozmawiając z ludźmi którzy mają myszki za 10 zł bo lepsza jest nie potrzebna i tylko dla szpanu :) Zagrajcie sobie na dobrej myszce i podkładce a potem się wypowiadajcie.

Dobra Avantu idz tam sobie w lola pograj a nie spina pod kazdym tematem jacy to nie sa inni a jaki to jestes ty.

Jak chcesz podkladke za wiekszy hajs to polecam cos takiego: http://allegro.pl/fellowes-podkladka-zelowa-pod-mysz-i-nadgarstek-fv-i4520341563.html
mi bardzo pomaga uwypuklenie na nadgarstek bo reka mniej sie meczy a jezeli masz duzo dpi w myszce to nie bedzie ograniczalo to twoich ruchow.

Ja spinam? Kolega chciał podkładkę do CSa a oni zaczęli mu jeździć że to tylko dla szpanu :)

LUdzie ogarnijcie sie z tymi jak ktos napisal myszkami kalwiaturami i tym podobne to ma mneijsze znaczeni...nic wam nie da ta podkladka czy klawiatura myszka owszem troche poprawi celnosc ale tylko tyle nikt wam nie da skila i to jest podstaw podkladki praktycznie niczym sie nie roznia tylko producenci wymyslaja jakie to nie sa super.

CHcesz super podkladke pro gamera +100% do skilla kup szklana :)Bo takie sa najlepsze do fpsow.

"Dobra" (bo niby droższa) myszka nie różni się od "słabszej" tym, że sama Ci będzie strzelać w odpowiednim momencie... Również "dobra" podkładka sama Ci nie ustawi myszki na głowie przeciwnika... Skill robi różnicę... Tyle w temacie.

nie sa bo sa male, latwo sie brudza niszcza slizgacze

najlepsze podkladki do csa to IMO puretrak talent, zowie gtf ROUGH, qpad ct(szybko wyciera sie silikonowa powloka)

wiecej informacji znajdziesz na test-gear.pl

Dobra dzieki Avantu za odpowiedz :)

AdiNpl, kto ci dzieciaku powiedzial ze nie mam skilla ? xD <3

Temat do zamkniecia.

Czesc ponownie.

Tym razem mam do was zapytanie odnosnie podkladki do CS:GO.

Ktora bedzie lepsza: Razer Goliathus Control czy Speed - do csa.

Jesli chcecie prosze skladac swoje rekomendacje odnosnie podkladek do CSGO.