Witam. Posiadam gryzonia A4Tech Bloody Gaming a90 i poszukuję pod nią dobrej dużej podkładki. Znalazłem coś takiego http://www.nokaut.pl/podkladki-pod-myszy/a4-tech-podkladka-pod-mysz-bloody-b-080-430x350x4.html Ktoś ją posiada i może się wyowiedzieć jak się sprawuje bądź poleca jakaś inną ?
Podkładka pod mysz
http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/podkladki/zowie-g-sr/ zobacz recenzje, według mnie najlepsza podkładka, są dwa rozmiary mniejsza i większa i też nie bez powodu tyle kosztuje ile kosztuje
Według mnie nie trzeba wydawać nie wiadomo jakich pieniędzy na podkładke, bo czasem to juz przesada ile ludzie płaca za podkładkę do zwykłego grania myśląc, że da im to skilla :), ja mam zwykłą od razera Goliathus i to już tyle lat, a nie kosztowała majątku.
Co do twojej myszki mam taką samą i powiem, że kupa przy długiej rozgrywce odkleja się guma na przyciskach LOL! drugi raz bym nie kupił, czytałem, że to normalne :/
Według mnie nie trzeba wydawać nie wiadomo jakich pieniędzy na podkładke, bo czasem to juz przesada ile ludzie płaca za podkładkę do zwykłego grania myśląc, że da im to skilla :), ja mam zwykłą od razera Goliathus i to już tyle lat, a nie kosztowała majątku. Co do twojej myszki mam taką samą i powiem, że kupa przy długiej rozgrywce odkleja się guma na przyciskach LOL! drugi raz bym nie kupił, czytałem, że to normalne :/
Uważam że warto wydać więcej na lepszą/większą podkładkę. Każdy w końcu dochodzi do takiego momentu że chce celniej strzelać/precyzyjniej przez co zmniejsza czułość/dpi i nie wystarcza tej podkładki, ja jestem aktualnie w takim stanie, a mam jakąś średnią randomową podkładkę. I teoretycznie jak się nauczysz korzystać w dużej podkładki i niskiej czułości/dpi to da "skilla" ale trzeba też umieć grać.
Akurat do gier w które gra autor tematu to nie ma sensu za bardzo się przejmować podkładką...
Nie sugerowalbym sie opisem gier, ktore mam w profilu. Podkladke chce do cs oraz cod. I tak jak ktos wyzej napisal im mniejsza czulosc tym lepiej. Obecnie mam jakas mala podkladke tez z a4tech i nie moge grav na mniejszej czulosci. Za podkladke nie dam wiecej jak 50 zl
Do 50 złotych to niczego lepszego niż to nie kupisz http://allegro.pl/kultowa-podkladka-pod-mysz-steelseries-qck-32x27cm-i6675027083.html
W sumie to bawi mnie fakt, że ludzie kupują kawałek szmaty za 120 złoty. xD
@Ksarou
Jak czytam wypociny osób nie znających się na rynku i nie mających porównania to już chyba wiem skąd ten cały hype na QCK i inne Razery
Jest taka podkładka jak Natec M12 Midi
Materiał jest lepszy niż w QCK
Rozmiar jest większy 400x330mm
Podkładka dobrze wstrzymuje wode przez co łatwo się czyści
Dodatkowo ma obszyte krawędzie.
Jest w każdym stopniu lepsza niż te wszystkie QCK i kosztuje 22zł. Te od Zowie dopiero byłby lepsze, a QCK to retro podkładka sprzed lat i z opinią też sprzed lat i ludzie kupują i kupują, a innej nigdy dobrej nie mieli.
Już wolałbym kupić jakąś od Procpu niż QCK, bo to smiech że podkładka za tyle jest kawałkiem szmaty nieobszytej nawet. W przypadku QCK perfidnie widać, że nie płacisz za jakość
@Arazziel
Bierz smiało tego Nateca. Miałem wcześniej QCK, potem A4techa 500mp, które bądź co bądź jakościowo wiele od QCK nie odbiega. Teraz mam Natec M12 Maxi 900x450mm a ten m12 rózni się tylko tym, że jest mniejszy, więc super podkładka
serio myslisz ze jak kupisz podkladke za 10 zl a za 100 to bedzie roznica ??....to twoj wlasny wybor kup jaka chcesz kolejny glupi temat nie majacy poprostu sensu...to tak jak by pytac kupic farbe czarna czy biala?...bo roznica w podkladkach to poprostu wzor i kolor.
Jeżeli ty tak uważasz to tylko twój problem. Jako, że podkładki są podkładki materiałowe, plastikowe, metalowe to w przypadku materiałowych jedne od drugich przeważnie różnią się najważniejszymi elementami czyli wykorzystanym materiałem, jakością splotów oraz obszyciem
Twoje myślenie jest błędne tak bardzo..
Jeżeli ty tak uważasz to tylko twój problem. Jako, że podkładki są podkładki materiałowe, plastikowe, metalowe to w przypadku materiałowych jedne od drugich przeważnie różnią się najważniejszymi elementami czyli wykorzystanym materiałem, jakością splotów oraz obszyciem Twoje myślenie jest błędne tak bardzo..
......przynajmniej czytam ze zrozumieniem + podkladka nie da ci skila myszka tez nie uwierz bo gralem w top klanach z myszka za 20 zl i bez podkladki
serio myslisz ze jak kupisz podkladke za 10 zl a za 100 to bedzie roznica ??....to twoj wlasny wybor kup jaka chcesz kolejny glupi temat nie majacy poprostu sensu...to tak jak by pytac kupic farbe czarna czy biala?...bo roznica w podkladkach to poprostu wzor i kolor.
Musisz mieć na prawdę nudne życie skoro chciało Ci się wejść w ten temat i dodać swoje 5 groszy.
@Tidies dzięki wielkie za pomoc chyba zdecyduję się właśnie na tą podkładkę
Co tu się właśnie stało? Znawcy rynków od podkładek? modele podkładek pod myszkę? Ludzie naprawdę kupują kawałek szmatki za za takie pieniądze? xD
Wow. Ludzie kupują podkładki za takie pieniądze xD Do czego to doszło. Niemniej jednak cieszy mnie to, że są tacy frajerzy którzy myślą, że to coś zmienia Ja na tym zarabiam. Dzięki xD
Witam. Posiadam gryzonia A4Tech Bloody Gaming a90 i poszukuję pod nią dobrej dużej podkładki. Znalazłem coś takiego http://www.nokaut.pl/podkladki-pod-myszy/a4-tech-podkladka-pod-mysz-bloody-b-080-430x350x4.html Ktoś ją posiada i może się wyowiedzieć jak się sprawuje bądź poleca jakaś inną ?