Podoba wam się owy wygląd forum?

fajna ale chciałbym by dodano jeszcze jedna rzecz do każdej grupy gier dodać ranking 10 najlepszych w danej kategorii bardzo by to pomogło osobom którym nie chce się przeglądać wszystkich po kolei gier szukając tych najlepszych proszę dodajcie coś takiego

Pomyliłeś wygląd forum z wyglądem strony :]

Hmmmm Brzydzi mnie i demotywuje góra portalu, omfg.. dlaczego akurat wow musi tam być?

71992732.png

nie lepiej zrobić coś nowego? świerzego... połączyć z 4-5 postaci z różnych mmorpg i zrobić coś ładnego

a nie mmorpg.org.pl strona wowa czy jak..nie twierdzę że to brzydkie albo że wow jest słaby... sam w to grałem lecz nie każdemu musi się to podobać, mnie to odpycha ;/

Nowy styl jest ciągle przygotowywany.

PS: Twój temat poleciał do kosza dlatego, że jego treść była o TAKA. (Jeżeli nadal nie kojarzysz, tekst wyróżniamy tylko wtedy kiedy jest tego wart)

Nowy styl jest ciągle przygotowywany.PS: Twój temat poleciał do kosza dlatego, że jego treść była o TAKA. (Jeżeli nadal nie kojarzysz, tekst wyróżniamy tylko wtedy kiedy jest tego wart)

etam pieprzenie :P tam pokazałem jak można rozwinąć to forum i ten portal a ty od tak go wywaliłeś, gratulacje dorosłego postępowania...

//Takich sugestii to ja mam pod dostatkiem, a tak... dziękuję za gratulacje. - R3m4ke

Mi osobiście podoba się trochę bardziej od poprzedniego, ale potrzebuje wyraźnych poprawek, zwłaszcza w menu pisania postów. No i może będzie się pokazywać, il.e nowych postów się pojawiło na forum, a nie tylko "zobacz nowe posty"?