fajna ale chciałbym by dodano jeszcze jedna rzecz do każdej grupy gier dodać ranking 10 najlepszych w danej kategorii bardzo by to pomogło osobom którym nie chce się przeglądać wszystkich po kolei gier szukając tych najlepszych proszę dodajcie coś takiego
Podoba wam się owy wygląd forum?
Pomyliłeś wygląd forum z wyglądem strony :]
Hmmmm Brzydzi mnie i demotywuje góra portalu, omfg.. dlaczego akurat wow musi tam być?
nie lepiej zrobić coś nowego? świerzego... połączyć z 4-5 postaci z różnych mmorpg i zrobić coś ładnego
a nie mmorpg.org.pl strona wowa czy jak..nie twierdzę że to brzydkie albo że wow jest słaby... sam w to grałem lecz nie każdemu musi się to podobać, mnie to odpycha ;/
Nowy styl jest ciągle przygotowywany.
PS: Twój temat poleciał do kosza dlatego, że jego treść była o TAKA. (Jeżeli nadal nie kojarzysz, tekst wyróżniamy tylko wtedy kiedy jest tego wart)
Nowy styl jest ciągle przygotowywany.PS: Twój temat poleciał do kosza dlatego, że jego treść była o TAKA. (Jeżeli nadal nie kojarzysz, tekst wyróżniamy tylko wtedy kiedy jest tego wart)
etam pieprzenie tam pokazałem jak można rozwinąć to forum i ten portal a ty od tak go wywaliłeś, gratulacje dorosłego postępowania...
//Takich sugestii to ja mam pod dostatkiem, a tak... dziękuję za gratulacje. - R3m4ke
Mi osobiście podoba się trochę bardziej od poprzedniego, ale potrzebuje wyraźnych poprawek, zwłaszcza w menu pisania postów. No i może będzie się pokazywać, il.e nowych postów się pojawiło na forum, a nie tylko "zobacz nowe posty"?