Witam, jakiś czas temu grałem w grę, podobną do Elsworda lub Eden Eternal,zamknięty świat,grafika też cukierkowa.Grałem w nią w tamtym roku,gra jest stosunkowo nowa,jakieś pomysły co to za gra ? Za pomoc plusiki.Pamiętam że w tedy na PVP były lagi i nie dało się zbytnio grać.Pozdrawiam
Podobna gra do Elsworda
Maple Story?
Dragonica, Dragon Nest .
Nie to nie te gry,dodam że kamera była podobna jak w Elsword tyle że się obracała/przemieszczała wraz ze zmianą terenu,wiem że,mało szczegółów ale tylko tyle pamiętam ;/
Heva Clonia, HeroesGo?
Grand Chase
Też strzelam na grand chase .
Jeeenny to HeroesGo dzięki wielkie, a takie pytanie lepsza właśnie HeroesGo czy Grand Chase ?? Za pomoc dziękuje plusy dla każdego
W HeroesGo nie grałem ale Grand Chase wspominam bardzo miło. Tylko grind był czasami wnerwiający.
Ja ostatnio grywam w Grand Chase, także mogę polecić. Przyjemna gierka na rozluźnienie.
Dopóki GC nie przejdzie do K3C nie ma co grać, bo gra jest strasznie P2W.
HeroesGo stalo sie beznadziejne od kiedy oslabili ATT a w party były i są lagi.
Witam, jakiś czas temu grałem w grę, podobną do Elsworda lub Eden Eternal,zamknięty świat,grafika też cukierkowa.Grałem w nią w tamtym roku,gra jest stosunkowo nowa,jakieś pomysły co to za gra ? Za pomoc plusiki.Pamiętam że w tedy na PVP były lagi i nie dało się zbytnio grać.Pozdrawiam