Podobne do Last.fm

Mam trochę głupie pytanie,ale zna z was ktoś podobną stronę jak last.fm,lub coś innego z dużym wyborem radiów[nie wiem jak to odmienić:P] online,bo jakoś mnie last.fm nie bawi nie dość ze płatnośc przez paypal:/ to jeszcze w euro.

Z tego, co się orientuję, nie ma żadnych sensownych alternatyw dla Last FM-a. Przy okazji, może jeśli nie możesz płacić za radio, to mógłbyś patrzeć na propozycje wykonawców dawane Ci na podstawie muzyki obecnej na profilu, odsłuchiwać 30-sekundowe fragmenty utworów i decydować się na zdobycie ich płyt? Najważniejsze funkcje portalu są wtedy zachowane, a i masz świadomość posiadania muzyki, a nie odtwarzania jej "z powietrza". ;)

Już sobie wykupiłem subskrypcje na last.fm,oczywiście mam parę płyt moich ulubionych zespołów i staram się kolekcjonować,ale niekiedy sobie wolę puścić radio załączyć jakieś mmo i grać:)a last.fm idealnie się do tego nadaje:).

Mam trochę głupie pytanie,ale zna z was ktoś podobną stronę jak last.fm,lub coś innego z dużym wyborem radiów[nie wiem jak to odmienić:P] online,bo jakoś mnie last.fm nie bawi nie dość ze płatnośc przez paypal:/ to jeszcze w euro.